Keanu Reeves és párja barátokból lettek szerelmesek: kiderült, milyen a kapcsolatuk valójában

Alexandra Grant vallotta be, milyen a kapcsolata Keanu Reevesszel.

GettyImages-1482516372

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keanu Reeves először 2019-ben lépett a vörös szőnyegre Alexandra Granttel, akivel még 2011-ben dolgoztak először együtt. A nő készítette az illusztrációkat a filmsztár könyvéhez, ami az Ode to Happiness címet kapta. Eleinte csak barátok voltak, ami szerelemmé alakult át.

Sok rajongó azért örült Reeves boldogságának akkor, hiszen évekig senki oldalán nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, illetve nagy szerelmét és kislányukat is tragikus körülmények között veszítette el.

Keanu Reeves és Alexandra Grant kapcsolata

Az ötvenéves Grant a People magazinnak nyílt meg arról, milyen a párkapcsolata a Mátrix sztárjával. Elmondta, amikor beleszeretett a sztárba, már bőven felépítette a karrierjét, így magabiztos volt. Akkor is jól érzi magát a bőrében, ha a vörös szőnyegre lépnek, de nyilvánvalóan a négy fal között is ugyanígy érez.

GettyImages-1482518553
Fotó: John Sciulli / Getty Images Hungary

- Amit szeretek Keanuban és a kapcsolatunkban az az, hogy folyamatosan ösztönözzük egymást arra, hogy új dolgokat érjünk el az életünkben. Olyan inspiráló látni a másik ember problémamegoldását - fogalmazta.

Reevesről elmondta, hogy egy nagyon kreatív, kedves és szorgalmas ember, ami inspiráló hatással van rá. A munkájának is jót tett a szerelem. Pár évvel ezelőtt a stúdiójába betoppant egy látogató, aki megjegyezte, hogy a mostani műveiből teljesen átjön, mennyivel boldogabb a hétköznapokban.

Keanu Reeves és Sandra Bullock ezért nem váltak egy párrá

Tudtad, hogy a két színész rajongott egymásért?

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük