Egy hónapig bírta! Katy Perry ezért szakított kedvesével

Katy Perry ugyanazért adta ki új kedvese útját, amiért tavaly Russel Branddel is szakított.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry áprilisban, a Coachella nevű zenei fesztiválon ismerkedett meg Rob Ackroyddal, a Florence + the Machine gitárosával, és rövid idő alatt egymásba habarodtak.

Kapcsolatuk azonban nem volt hosszú életű, az egy hónapot is alig élte meg, a legfrissebb hírek szerint ugyanis máris szakítottak.

A munka közbeszólt

A szakítás oka az volt, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, és a karrierjüket helyezték előtérbe, így túl nehezen tudták volna megoldani, hogy rendszeresen találkozzanak.

Amint az énekesnő egy barátja elmondta, a 27 éves sztár még azelőtt véget akart vetni a dolognak, hogy túlzottan elmélyült volna.

- Nem akarta összetörni a szívét, tehát a legjobb döntés az volt, hogy most elválnak, amíg még nem fordult túl komolyra a dolog - árulta el.

A zenész volt az első férfi, akivel az énekesnő a válása óta járt. Férjével, Russel Branddel decemberben, 14 hónap házasság után váltak el útjaik.

Kár értük

Ráadásul a szakítás oka mindkét esetben ugyanaz volt: nem tudtak elegendő időt egymásnak szentelni, Rob is sokat koncertezett a zenekarával, és persze turnézott, amikor csak telefonon tudták tartani a kapcsolatot.

- A legfőbb ok, ami a Russellal való szakításához vezetett, most újra előjött, ezért Katy úgy érezte, mintha megint Russellal járna - állította egy bennfentes.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az ismerős szerint az a szomorú a dologban, hogy egyébként nagyon jól kijöttek egymással, csak az énekesnő nem akart újra egy olyan kapcsolatot, ahol folyton azon kell küszködniük, hogy mikor tudnak időt szakítani egymásra.

Ezt is szeretjük