Ezrek előtt villantotta bugyiját a pimasz Katy Perry

A fesztiválozó sztár igyekszik mindenkin túltenni öltözékével, de láthatóan nem mindig sül el jól a dolog.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a nyári koncertszezon három fiatal énekesnő vetélkedéséről szól – de nem ám azon, hogy melyiküknek sikerül minél tisztábban kiénekelni a magas cét.

Katy Perry méretes bugyiját biztosan a nagymamájától kérte kölcsön

Sokkal inkább öltözékükkel próbálnak túltenni a másikon, aminek persze közönségük örül a legjobban.

Hogy ki a három hölgy? Nos, az extravagáns-futurisztikus kosztümjeiről híres Lady GaGa, a notórius bimbóvillantó Lily Allen és nem utolsósorban a bugyimutogató Katy Perry.

A kevesebb néha több

Jelen esetben pedig éppen ez utóbbi sztárról lesz szó, aki ismét alsóneműje látványában részesítette a nézőket a T In The Park fesztivál alkalmából, melyet a skóciai Kinross Shire-ben rendeztek meg a minap.

Persze a túlzott önfeltárulkozás eleve borítékolható volt. A 24 éves énekesnő ugyanis olyan minicske, ámde stílusos skót szoknyában lépett színpadra, amilyenben anyukája biztosan nem engedte volna az iskolába.

Mindenesetre anyuci nem volt a láthatáron, így leánykája szemérmetlenül belemelegedhetett a színpadi táncba, miközben legnagyobb slágerét, az I Kissed a Girl-t énekelte. És ha már belemelegedett, akkor természetesen az emlegetett bugyifeltárás sem maradhatott el.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A hevesen ugrabugráló énekesnőt láthatólag egyáltalán nem érdekelte, hogy fekete – és egyébként hatalmas – alsóneműje kifittyen a szoknyácska alól. Valószínűleg pont ilyen céllal szavazott a csúnya és sötét ruhadarabra.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szexisnek nem volt éppen mondható ez a fajta villantás, ám legalább annyian emlegették, mint a szintén fellépő Lady GaGa metálruháját vagy Lily Allen leopárdmintás alsóját. És végül is ez a lényeg.

Ezt is szeretjük