Katy Perry pár nappal szülés után fehérneműre vetkőzött: ilyen most az énekesnő alakja
Katy Perry bátran megmutatta, hogyan fest néhány nappal a szülése után.

katy-perry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perry és Orlando Bloom augusztus 27-én, a reggeli órákban jelentette be, hogy megszületett kislányuk, Daisy Dove. A sztárpár már nagyon várta a kis jövevény érkezését. Az énekesnő még augusztus 21-én viccelődött azzal Twitterén, hogy nem kilenc hónapja, hanem már bőven tíz hónapja terhes, így valószínűleg a kiírt időpontnál később hozta világra Daisyt.

A legtöbb híresség szülés után vár még pár hónapot, hogy egész alakos fotót posztoljon magáról, ám Katy Perry nem ebbe a csoportba tartozik. Vasárnap este Instagram Storiesba posztolt egy friss, egész alakos képet.

Így fest Katy Perry szülése után

Az énekesnő csak fehérneműt viselt, ahogy a felvételen is látszik, a szülés utáni hasa nem vált rögtön lapossá, ami teljesen természetes, ritka eset, amikor valaki úgy lép ki a szülőszobából, mintha nem is hordott volna ki egy gyereket. 

katy-perry-teste
Fotó: Instagram/Katy Perry

Egyénenként eltér, kinek mennyi időbe telik, mire visszanyeri a várandósság előtti formáját, és senkinek sem szabadna szégyenkeznie, ha a szülés után egy vagy két héttel még mindig úgy fest, mintha több hónapos várandós lenne. Pontosan emiatt jó látni, hogy Perry ilyen bátran megmutatta a világnak a testét.

A sztárpár korábban elmondta, hogy terveztek közös babát, a 35 éves énekesnő nem bánja, hogy ennyi idősen vált édesanyává. Fiatalabb korában rettegett a gyerekvállalástól, addig pedig nem akart gyereket vállalni, amíg nem érzi magát maximálisan késznek és alkalmasnak az anyaságra.

A kicsiről eddig csak egy felvételt tettek közzé, azon is a kezecskéjén kívül más nem látszik belőle. A rajongók már tűkön ülve várják, hogy végre láthassák Daisyt. Bár Perrynek ő az első gyermeke, vőlegényének már a második, Orlando Bloom és volt felesége, Miranda Kerr fia, Flynn 2011 januárjában jött a világra.

Eva Longoria és kisfia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos Eva Longoria kisfia, Santiago.

Ezt is szeretjük