Katy Perry exférje durva szexbotrányba keveredett: az énekesnő tudhatta, mi zajlik a háta mögött

Katy Perry tisztában lehetett azzal, hogy Russell Brand több nőt is szexuálisan zaklatott.

GettyImages-100957117

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Russell Brandet a hétvégén vádolta meg négy nő azzal, hogy szexuálisan bántalmazta őket, mindez a Sunday Times, The Times és a Channel 4 tévécsatorna nyomozásából derült ki.

2006 és 2013 között több nő is volt állítólag az áldozatai között, köztük volt egy 16 éves lány is, aki akkor még kiskorúnak számított. A brit színész és komikus mindent tagad, és azt vallja, hogy eddig az összes kapcsolata közös beleegyezésen alapult. Brand neve akkor lett még ismertebb, amikor beleszeretett Katy Perrybe, majd feleségül is vette 2010-ben. Az énekesnő nagy eséllyel tudhatott arról, mit művelt az exe, erről árulkodik egy 2013-as interjúja, közölte a New York Post.

Katy Perry is tudhatott arról, hogy Russell Brand nőket zaklatott szexuálisan

2012-ben ért véget a házasságuk, a komikus egy sms-ben közölte az énekesnővel, hogy válni akar. 2013-ban Perry így nyilatkozott exférjéről a Vogue-nak:

GettyImages-96316129
Fotó: Christopher Polk / Getty Images Hungary

- Elég nagy felelősséget éreztem, amiért vége lett, de aztán megtudtam a valódi igazságot, amit nem feltétlenül hozhatok nyilvánosságra - fogalmazta.

Hozzátette, rájött, valójában nem ő volt a hibás, amiért tönkrement a kapcsolatuk, ennek az oka bőven túlnőtt rajta. Ezek a sorok arra utalnak, hogy bizony tudhatott arról, miket művelt a férje a háta mögött.

Az egyik áldozat, Nadia azt állította, hogy 2012 júliusában a férfi Los Angeles-i otthonában a falhoz szorítva erőszakolta őt meg. Ugyanazon a napon a nő felkeresett egy kríziscentert, amit a nemi erőszak áldozatainak tartanak fenn, ott szakemberek segítettek rajta. Egy másik nő azt állította, hogy a férfi becserkészte őt, majd 16 évesen megerőszakolta. Brand csak kölyöknek becézte őt. Érzelmileg is kizsigerelte őt, három hónapig voltak együtt, írta meg a Sky News. Az erőszak napján a BBC egyik sofőrje jött érte, ugyanis akkoriban Brand a közszolgálati tv- és rádiócsatorna egyik rádiós műsorvezetője volt. A botrány miatt a BBC is belső vizsgálatot indított.

Ha téged vagy ismerősödet erőszak éri, vagy ha valakiről úgy véled, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívd az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. Személyesen a legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhetsz segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük