Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom kislánya: cuki fotóval jelentették be az örömhírt

Gyönyörű nevet kapott Katy Perry és Orlando Bloom kislánya.

katy perry orlando bloom cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry és Orlando Bloom tavasszal jelentették be, hogy szülői örömök elé néznek. A népszerű énekesnő a Never Worn White című dalához készült videóklipje végén mutatta meg kerekedő babapocakját a rajongók legnagyobb örömére.

Akkor Perry elárulta, hogy a pici nyáron érkezik. Kislányuk születésének hírét magyar idő szerint augusztus 27-én reggel jelentették be.

Katy Perry világra hozta kislányát

A sztárpár az UNICEF Instagram-oldalára posztolt egy cuki fotót, amelyen Perry és Bloom fogják az újszülött apró kezét. A poszt végül a sármos színész közösségi oldalára is kikerült.

Sokan arra tippeltek, hogy a babát Perry elhunyt nagymamája, Pearl után keresztelik el, de végül nem erre a névre esett a választásuk. A kislány a gyönyörű Daisy Dove nevet kapta. Szerencsére teljesen egészségesen jött a világra.

Perryék az UNICEF nagykövetei, ezért is jelentették be a szervezet oldalán az örömhírt. Tisztában vannak vele, hogy sajnos a COVID-19 világjárvány miatt rengeteg kismama és újszülött élete veszélybe került, az ő megsegítésükre létrehoztak egy adományozóoldalt, amelyen keresztül a nagylelkű adakozók támogathatják az érintetteket.

katy perry orlando bloom
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A sztárpár eredetei terveik szerint idén nyáron házasodtak volna össze, végül az esküvőjüket eltolták. Nagyon várták már kislányuk érkezését, az énekesnő a piciről korábban elmesélte a SiriusXM rádió interjújában, hogy tervezték a babát. A 35 éves sztár sokáig nem érezte magát elég felkészültnek az anyaságra, sőt félt is tőle, ezért örült annak, hogy addig várt a gyermekáldással, amíg nem érezte magát százszázalékosan késznek a feladatra.

Gordon Ramsay kisfia, Oscar

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Gordon Ramsay legkisebb gyermeke, Oscar.

Ezt is szeretjük