Az állapotos Katy Perry elhalasztotta az esküvőjét - A koronavírus az oka
Katy Perry a koronavírus miatt nem mondhatja ki egyelőre a boldogító igent.

katy-perry-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perry csütörtökön jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Vőlegényével, Orlando Bloommal izgatottan várják első közös csemetéjük érkezését.

A színész 2019 februárjában jegyezte el az énekesnőt, így az esküvőjüket is gőzerővel tervezték. Idén júniusban tűzték ki az időpontot, ám a koronavírus keresztülhúzta a számításaikat.

Katy Perry elhalasztotta az esküvőjét

A People magazin információi szerint a jegyesek 2020 júniusában, Japánban keltek volna egybe a 150 fős vendégsereg előtt. Katy Perry izgatott is volt, hogy állapotosan állhat majd oltár elé.

- Mind a ketten annyira feldobódtak, hiszen sikerült mindent leszervezniük az esküvővel kapcsolatosan, ám a koronavírus miatt végül elhalasztották a lagzit - vallotta be a lapnak egy, a párhoz közelálló forrás.

Érthető, hogy Katy Perry és Orlando Bloom végül úgy döntöttek, hogy lefújják az esküvőt, és majd valamikor máskor házasodnak össze, hiszen most az énekesnő és a baba egészségi állapota a legfontosabb.

A 35 éves sztárról nem lehet tudni, hogy pontosan hányadik hónapban van, csak azt árulta el a rajongóinak, hogy a nyáron ad életet első gyermekének, emellett erre az évszakra tervezte legújabb albumának megjelenését.

Ilyen nagy Katy Perry babapocakja

Cikkünkben megnézheted, már milyen szépen kerekedik az énekesnő babapocakja.

Ezt is szeretjük