Így megnőtt Katy Perry babapocakja: nyárra várja kislányát
Katy Perry gyönyörű kismama.

katy perry cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perry március 5-én jelentette meg a Never Worn White című videóklipjét, amelyben mindenki meglepetésére először mutatta meg szépen gömbölyödő babapocakját.

A klippremier után Instagram Live-on keresztül is bejelentette, hogy első közös gyermekét várja Orlando Bloommal, az is kiderült, hogy a csöppség várhatóan nyáron érkezik. Április elején kiderült, hogy a sztárpár közös csemetéje kislány lesz.

Katy Perry babapocakja szépen gömbölyödik

A 35 éves énekesnő közösségi oldalán tartja a kapcsolatot rajongóival, az elmúlt időszakban többször élő videóban jelentkezett be, tegnap is így tett. Követői láthatták, milyen szépen kerekedik a sztár babapocakja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😍😢 #katyperry #orlandobloom #babycat #katycats

KATY PERRY (@katyperry_.1) által megosztott bejegyzés,

Az élő bejelentkezés közben Cyn nevű énekesnővel beszélgetett, bevallotta neki, hogy a karantén alatt csak még jobban összekovácsolódtak vőlegényével.

- Megjegyeztem neki viccesen: "ha a karantén alatt is szerelmes maradsz belém, akkor innentől kezdve semmi sem szakíthat bennünket szét." Ilyen helyzetben még a lábgombádat sem tudod eltitkolni a párod elől, nem rejtegethetsz semmit - vallotta be.

Gömbölyödő babapocakjáról április elején töltött fel utoljára friss fotót, akkor egy cuki, nyuszis jelmezt viselt a húsvéti ünnepek alkalmából.

Hivatalosan még csak a baba nemét jelentették be, de már arról is vannak spekulációk, mi lesz a kislány neve. Sajnos az énekesnő szeretett nagymamája, Ann Pearl Hudson márciusban hunyt el, 99 esztendős korában. Egy, a párhoz közel álló forrás szerint az énekesnő nagymamájáról nevezi el a csöppséget, ez mindenképp egy megható és gyönyörű húzás lenne tőle.

Harry és Meghan kisfia rengeteget nőtt

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagy Harry herceg és Meghan hercegné kisfia. Archie tiszta apja.

Ezt is szeretjük