Zsírleszívás után újra csak gyorsan hízik Kerry Katona

Többmillió forintnyi összeget költött plasztikára Kerry Katona - ám a fotók szerint hiába.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül mondják az orvosok, a zsírleszívás mit sem ér - ha a páciens rossz étkezési szokásaitól nem tud megszabadulni, akkor a pluszkilók hamarosan vissza fognak kúszni műtétileg soványított testére.


Íme, Kerry Katona az élő példa erre az egyszerű állításra. A 28 éves, egykori Atomic Kitten tag az utóbbi időben inkább csak botrányaival szerepelt a címlapokon.

Magánéleti problémái mellett folyamatosan kritizálták elhanyagoltsága miatt, különösen mivel korábban karcsú és szexis volt.

Bár a sztár próbálta bizonygatni, hogy csak négy gyermeke születése miatt nem tudja magát gatyába rázni, végül engedett a nyomásnak, és elhatározta, karcsúsodni fog.

No, de nem a klasszikus izzadós-lemondós diéta+edzés módszerrel, hanem a könnyebbik utat választva, plasztikai műtétek sorával fogja elérni a kívánt alakot.

15 ezer fontot költött a szépségre

A nyáron el is határozta, hogy kés alá fekszik, és ebben az sem gátolta, hogy a műtétek előtt egy héttel csődöt jelentett.

A beavatkozások költségeit ugyanis az MTV átvállalta, annak fejében, hogy filmre veszik az átalakulást és a későbbiekben műsorra tűzik. A műtét után büszkén mutogatta megújult testét az énekesnő, és nagy boldogan számolt be arról, milyen jó érzés a kisebb méretű ruhák közül válogatni. Legutóbbi, nyaralása előtt és után készült fotók azonban azt bizonyítják, lesoványodni egy dolog, de megtartani a karcsú vonalakat csak kemény munkával lehet.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom
A melegítőnadrágjából kibuggyanó háj egyértelmű jele annak, hogy mégsem lehet csak és kizárólag a műtétben látni a végleges karcsúság felé vezető utat.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ha valaki pizza- és hambidiétára fogja magát, az rövid időn belül visszahízza a leszippantott hájpárnákat.
Ezt is szeretjük