Sebes és csúnya Katie Holmes orra
Katie Holmes egyre furábban fest, legutóbb például feltűnően csúnya és ápolatlan orrával döbbentette meg rajongóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány évvel ezelőtt Katie Holmes még egy igazán bájos színésznő volt, ám mióta elcsavarta Tom Cruise fejét, azóta egyre furcsábban néz ki. 

Persze már régebben is sokan hiányolták színészi tehetségét, de érdemes ezúttal félretenni a túlzott szigorúságot, hiszen például a Wonder Boys – Pokoli hétvége című szatírában igazán imádni való volt.

Talán férje akarja, hogy így nézzen ki?

Az elmúlt hónapokban azonban nagyon úgy tűnik, mintha elhanyagolná magát, nem igazán törődik a szépségápolással, feltűnően mellőzi a sminket, nem beszélve arról, hogy az utóbbi időben hozzá nem illő frizurával és meglehetősen jellegtelen ruhákban láthattuk.

Az öltözete azonban más szempontból is felettébb gyanús. Nem lehet ugyanis nem észrevenni, hogy szinte mindig férfias ruhákba bújik, amelyek közös jellemzője, hogy egyáltalán nem fiatalosak.

Azt nem lehet tudni, hogy mi állhat a háttérben, a sztárpár házassági szerződését ismerve csak feltételezhetjük, hogy esetleg Tom Cruise keze van a dologban, és ő alakította felesége megjelenését ilyenné.

Holmes a legutóbb róla készült lesifotókon is meglehetősen nagymamásan fest szürke kardigánjában, ám ennél is kiábrándítóbb sebes orrának gusztustalan látványa. Lehet, hogy csak megfázott, és sokat fújta az orrát, de az is elképzelhető, hogy valami másnak köszönheti ezt a kellemetlen szépséghibát.

Akárhogy is van, sápadt arcában, ciki ruhájában és megjelenésében szinte már semmi vonzó sem maradt, ami azért is különösen fájdalmas, mivel néhány éve nagyon bájosan nézett ki.

Ezt is szeretjük