Autóbaleset érte! Katie Holmes karambolozott egy szemétszállítóval
Szerencsére Katie Holmes és Suri nem sérült meg, amikor autójuk a másik járműnek ütközött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 33 éves színésznővel, Katie Holmesszal, úgy tűnik, idén csupa balszerencsés dolog történik: miután a bíróság nemrég kimondta a válását Tom Cruise-zal, a minap őt és kislányát, Surit, autóbaleset érte.

Az információk szerint mindketten fekete Mercedesükben ültek, amikor az egy szemétszállító kocsival koccant New Yorkban, de a balesetben szerencsére senki nem sérült meg.

Baleset

Katie Holmest és Suri Cruise-t még a baleset előtt, Manhattanben kapták le a fotósok, amint kézen fogva indultak a garázshoz - az édesanya a szokásos gimnasztikaórájára vitte volna a kislányt.

A színésznő, ahogy szakítása óta általában, ezúttal is divatosan öltözött fel, kék farmerjához bő, csipkézett aljú, fehér felsőt és egy olívaszínű kardigánt viselt. Suri narancssárga ruhácskát vett fel, kezében pedig legújabb plüssállatkáját tartotta.

A baleset nem sokkal a fotók elkészítése után történhetett. A rendőrség hamar kiért a helyszínre, és dokumentálta a kocsi hátsó oldalán található nagyobb horpadást és karcolást.

A tanúk elmondása szerint a két sofőr beszélt a hatóság embereivel, de a sztárt és kislányát már nem látták a helyszínen. Annyi biztos azonban, hogy személyi sérülés nem történt.

Kimondták a válást

Katie Holmes még a múlt hónap végén jelentette be, hogy elválik Tom Cruise-tól. Akkor a hír az egész világot meglepte, az pedig különösen, hogy a pár ügyvédeik jóvoltából nagyon hamar megegyezett, és a procedúrát alig néhány hét alatt lezavarták, ugyanis különválásukat már hivatalosan is kimondta a bíróság.

Tom Cruise és felesége 2006 óta voltak házasok. Kapcsolatukból egy kislány született, Suri, aki már a hatodik életévét is betöltötte.

A hírek szerint a válás kimondását követően Katie Holmest hatalmazták fel a kislány felügyeletével, de a volt férj is rendelkezik láthatási joggal, amivel az ügyvédje szerint élni is fog, amint befejezi a legújabb filmje forgatását Kaliforniában.

Ezt is szeretjük