A terhességre készülő Katie Holmeson a smink sem segít
Katie Holmes már sminkben is nyúzottnak tűnik, a legfrissebb hírek szerint pedig újabb babát szeretne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmes és Tom Cruise kétségkívül Hollywood egyik legellentmondásosabb házasságát mondhatják magukénak. Habár a sztárpár egy tökéletes kapcsolat benyomását igyekszik kelteni, kisebb-nagyobb rendszerességgel napvilágot látnak különféle pletykák, amelyek románcuk állítólagos árnyoldalát igyekeznek lefesteni.

Annyi biztos, hogy mióta Katie Holmes 2005. április 29-én Rómában először jelent meg a nyilvánosság előtt Tom Cruise barátnőjeként, a 31 éves amerikai színésznő feltűnő változáson ment keresztül.

Az egykor bájos és csinos sztárhölgy gyakran elhanyagolja magát, és kerüli a smink használatát. Arról nem is beszélve, hogy mintha nőiességét is gyakran rejtegetné, amikor férfias ruhákba bújik.

Nem tűnik túlságosan boldognak

A Dawson és a haverok egykori sztárját legutóbb február 11-én kapták lencsevégre, amint elhagyta New Yorkban a Bowery Hotel épületét. Holmes azonban hiába sminkelte ki magát, hiszen rajta már a szépségápolási szerek sem segítenek. A róla készült fotót elnézve az emberek többségének biztosan nem az jutna eszébe, hogy a képen egy kiegyensúlyozott és boldog nő látható.

Persze benne van a pakliban, hogy Katie energiáit csak 2006-ban született kislánya, Suri nevelése emészti fel. De bármi legyen is az igazság, az azért meglepő, hogy a legfrissebb hírek szerint az álompár újabb gyereket szeretne, az ügy érdekében pedig már meg is tették a szükséges előkészületeket - de nem egészen úgy, ahogyan azt elsőre gondolnánk.

Újra teherbe akar esni

A New York Post beszámolója szerint Holmes ugyanis a múlt héten több mint négyórás meghallgatáson vett részt a Szcientológia Egyház hollywoodi központjában. 

A színésznő nemrég fejezte be a The Extra Man és a The Romantics című filmek promotálását, most pedig újabb gyerekvállalásra készül.

- Pontosan ez történt azelőtt is, hogy terhes lett Surival. Tom nem csinált belőle titkot, hogy szeretne egy újabb babát - nyilatkozta a Page Sixnek egy bennfentes.
Ezt is szeretjük