Botrány! Katie Holmes részegen mutogatta melleit
Íme, itt a bizonyíték arra, hogy Katie Holmes mégsem olyan visszafogott teremtés, mint amilyennek hisszük.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valakiről, Katie Holmesról igazán nem gondolná az ember, hogy ő is őrizget csontvázakat a szekrényében. Róla is előkerült azonban egy olyan botrányos felvétel, amit bizonyára egyáltalán nem állt szándékában nyilvánosságra hozni.

A harmincéves amerikai színésznő nevét 1998-ban ismerte meg a világ, amikor megkapta a Dawson és a haverok című tinisorozatban Joey Potter szerepét. Bájos arcával, kedves mosolyával és szomszédlányos egyszerűségével Katie egy csapásra a nézők kedvence lett.

Jókislány imidzsével hódította meg a világot

Az elbűvölő szende imidzsét aztán sokáig nem is tudta levetkőzni a sztár. Sokan még ma is úgy tekintenek rá, mint a megtestesült ártatlanságra.

Nem csoda, hogy annak idején igencsak elképedtek Katie rajongói, amikor a Rossz álmok című thrillerben kedvencük profikat megszégyenítő ledérséggel ledobta magáról ruháit.

Mozivásznon ez volt a színésznő első pucér jelenete, ám azt talán kevesen tudják, hogy korábban is megmutatta már vérforraló domborulatait a kamerának.

Botrányos felvétel a múltból

Igaz, ezek a felvételek nem a nyilvánosságnak készültek, de ahogy az lenni szokott, kiszivárogtak.

A házi videó a csontrészeg Katie-t és barátait örökíti meg egy túlságosan jól sikerült buli után. Bár a leleplező képsorok készültekor a sztár még csak tizenéves volt, ez nem akadályozta meg abban, hogy erősen illuminált állapotban ökörködjön haverjaival a nyílt utcán.

Sőt, egy váratlan pillanatban trikóját is felrántotta, és kamerázó barátja orra előtt kezdte rázni pucér cickóit. A felvétel végül össznépi röhögésbe fullad, Katie pedig szemlátomást elégedett volt a produkciójával.

Szigorú férje, Tom Cruise azonban bizonyára cseppet sem volt elragadtatva, amikor a világhálón viszontlátta pajzán hitvesét.

Ezt is szeretjük