Fotó! Átlátszó felsőben parádézott Katie Holmes
A közismert sztármamiról sok előnytelen fotó jelent már meg, de a legfrissebbeken végre úgy néz ki, ahogy kell.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmest mostanság ritkábban sikerült lencsevégre kapniuk a fotósoknak, így a világ aggódósabb fele máris elméleteket gyártott arra vonatkozólag, mit művelhetett szegény feleségével az egomán férj, Tom Cruise.


Nos, a legfrissebb fotókat elnézve mindenki nyugodtan hajthatja álomra a fejét, hiszen a harmincéves sztármami láthatólag jól van - sőt, mi több, remekül!

Nem csak vonásai simultak ki az utóbbi időben - talán kislánya, Suri végre átalussza az éjszakákat -, de kifejezetten szexisnek mutatkozott, amikor megjelent az Elle’s Women in Hollywood rendezvényen, melyet immáron 16. alkalommal rendeztek meg a Beverly Hills-i Four Seasons hotelben.

Megőrizte méltóságát

Holmes ezúttal férje nélkül tette tiszteletét a jeles eseményen, talán ezért is mert a szokásosnál merészebb ruhába bújni.

A fekete ruha felsőrésze ugyanis a reflektorfényben teljesen átlátszónak bizonyult - még szerencse, hogy Katie nem felejtette otthon a melltartóját, ahogy az a legtöbb sztárszépséggel elő szokott fordulni.

Az Elle-partit, melynek idén Alec Baldwin - Kim Basinger exférje - volt a házigazdája, azért rendezik meg évről évre, hogy tisztelegjenek azon nők előtt, akik tehetségüknek köszönhetően sikeresek tudnak lenni Hollywoodban.

A magazin novemberi számában éppen ezért interjút is közölnek az idei év általuk legsikeresebbnek ítélt színésznőivel. Katie Holmes-on kívül egyebek közt megszólalt még Julianne Moore és Robin Wright Penn, akik a Pippa Lee négy életében játszanak együtt, Renée Zellweger, az örök Bridget Jones, továbbá Zoe Saldana, aki a Star Trek és az Avatar filmekkel robbant be a filmiparba.

Holmes új filmjeinek forgatása egyébként nemrég ért véget: A The Extra Man vígjáték, valamint a Don't Be Afraid of the Dark című thriller-horror már az utómunkálatoknál tart.

Ezt is szeretjük