Katie Holmesért hagyta el menyasszonyát a sztárséf: tajtékzik dühében az anyósjelölt
Katie Holmes és újdonsült anyósjelöltje viszonya nem indult túl rózsásan.

katie-holmes-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmes egy év szinglilét után lett újra szerelmes, szívét a sztárok körében népszerű New York-i étterem séfje, Emilio Vitolo Jr. hódította meg.

A 33 éves férfi, amikor megismerkedett Holmesszal, még jegyben járt, majd menyasszonya, Rachel Emmons háta mögött csapta a szelet a színésznőnek. A 24 éves lány a sajtóból értesült, hogy párja egy világsztárra cserélte le őt. A férfi végül SMS-ben szakított vele. Érthetően Vitolo Jr. nem a legelegánsabb módon rendezte nőügyeit, édesanyja, Lourdes is kiakadt rá és Holmesra.

Katie Holmes és Emilio Vitolo Jr. szerelme nem tetszik az anyósjelöltnek

A Page Six értesült arról, hogy Katie Holmes újdonsült anyósjelöltje mennyire nem örül a szerelmeseknek.

- Lourdes azt gondolta, jobb embert nevelt fel. Egyáltalán nem tetszett neki, ahogy Emilio ezt az egész szituációt kezelte - magyarázta a lapnak a közeli forrás.

GettyImages-1228582466
Fotó: Mega / Getty Images Hungary

Úgy tűnik, Holmes egyelőre nem vágódott be az anyósjelöltnél, így hátrányból indul, hogy megkedveltesse magát vele.

Egy másik, párhoz közel álló ismerős elárulta, hogy Vitolo Jr. és exmenyasszonya között érezhető volt, hogy nincs minden rendben.

- Lassan haladtak a kapcsolatukkal, és ez végül nem vált be nekik. Emilio alapból is jobban szereti az érettebb nőket - magyarázta, majd hozzátette, a séf több nála jóval idősebb nővel randizott már.

GettyImages-1277868156
Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

Katie Holmes decemberben lesz 42 éves, így közel kilenc év van köztük. A bennfentes úgy véli, összeillenek egymással. Persze utóbbit úgyis az idő dönti majd el, ám egyelőre úgy tűnik, tényleg nagy a szerelem köztük, az utóbbi másfél hónapban számtalan olyan lesifotó készült róluk, amelyen épp csókolóztak vagy ölelkeztek.

Ő Antonio Banderas párja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nőt szeret Antonio Banderas.

Ezt is szeretjük