Bevallotta! Rákkal küzd a Született feleségek sztárja
Az Emmy-díjjal is jutalmazott színésznő nemrég elárulta, újra fel kell vennie a küzdelmet a gyilkos kórral.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kathryn Joosten, aki Karen McCluskey-t alakítja a népszerű Született feleségek sorozatban, a közelmúltban elárulta, nem sikerült leküzdenie a gyilkos kórt.


A 69 éves színésznő rendszeres ellenőrzésre jár, miután 2001-ben diagnosztizálták a tüdőrákkal, a legutóbbi rutinvizsgálaton azonban kiderült, nem sikerült kiirtani szervezetéből a rákos sejteket.

Másodszor harcol a rákkal

- Lesújtott a hír, de most már remekül érzem magam - nyilatkozta az idős sztár a betegség kapcsán.

Mint elárulta, világéletében dohányzott - úgy vélte, miért tenne másként, mikor a környezetében mindenki füstölt.

Ám amikor először állapították meg az orvosok, hogy tüdőrákban szenved, egyik napról a másikra teljesen felhagyott szenvedélyével.

Az 1939-es születésű Joosten hollywoodi karrierje egyébként igazán mesébe illő: az egyebek közt két Emmy-díjjal is kitüntetett sztár - mindkettőt a Született feleségekért kapta - 42 éves korában döntött úgy, otthagyja a nővérkeséget, és színésznőnek áll.

Azóta a legnépszerűbb sorozatok epizódszerepeiben bukkant fel, a Vészhelyzettől, a Buffy, a vámpírvadászon keresztül Az elnök embereiig. Ez utóbbiban a Martin Sheen által megtestesített elnök titkárnőjét alakította két évadon át - míg a karaktert halálos baleset nem érte.

A Született feleségekben a kezdetektől ott van, sőt, állítólag már egy lehetséges spin-offról is szó esett idén májusban.

De Joosten nemcsak a tévében rendkívül népszerű - a 2006-os Ünneprontók ünnepében például együtt komédiázhatott Owen Wilsonnal és Vincent Vaughnnal.

Ezt is szeretjük