Minden kollégája utálja! A színésznő mégis saját beszélgetős műsort kap
A Grace klinikából megismert Katherine Heigl beszélgetős műsort és sorozatot is kap.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Hollywoodban nincs akadálya annak, hogy saját műsort kapjon, akit amúgy ki nem állhatnak a kollégái.

Tavaly másról sem lehetett olvasni a Hollywood Reporterben, mint arról, mennyire kibírhatatlan természetű Katherine Heigl, és mennyire utálják őt a munkatársai.

Mindenki utálja

Az újságnak több kollégája is úgy nyilatkozott, hogy a Grace klinika egykori sztárja folyton hisztériázik, csapkod, nyávog vagy egyszerűen csak dívaként viselkedik. A filmforgatások többször álltak miatta, mert neki éppen nem tetszett valami, és nem tudta mindezt kedves szóval előadni a stábtagoknak.

Az NBC döntése éppen ezért lepett meg minden szakmabelit, ugyanis bejelentették, hogy a szőke színésznő lesz a főszereplője új sorozatuknak, valamint egy talkshow-t is terveznek vele.

Az új sorozatban a 35 éves színésznő egy CIA-ügynököt játszik, aki az elnök tanácsadója, és aki a világ megmentésén túl magánélete bonyodalmain is igyekszik felülkerekedni.

Írónak azt a Joe Carnahant kérték fel, aki a Szupercsapat sorozatot vagy a Füstölgő ászokat is jegyzi. De nemcsak a forgatókönyvet fogja írni, ő lesz a producer és a rendező is.

Ez a sorozat menti meg?

Katherine Heigl számára a sorozatok világa természetesen nem ismeretlen, hiszen a hazai nézők is a Grace klinikából ismerhették meg, amiben Izzyt játszotta. Előtte 1999-től 2002-ig szerepelt a Roswell sorozatban is.

A Grace klinika hozta el számára azonban a hírnevet, amit igyekezett is meglovagolni, és építgette filmes karrierjét. Az első igazi mozifilmes sikere a 2007-es Felkoppintva volt, ahol Seth Rogen partnereként sziporkázott. Ezután született a 27 idegen igen, amelyben egy örök koszorúslányt alakít.

Ezt pedig a Csúf igazság követte, a nők egyik kedvencével, Gerard Buttlerrel az oldalán. Két legutóbbi filmje, a Szingli fejvadász és A nagy nap azonban bukásnak bizonyult, ezért is jött jól számára az NBC ajánlata. A beszélgetős műsorról egyelőre nem sokat árultak el.

Ezt is szeretjük