Bikiniben próbál felejteni a válófélben lévő Kate Winslet
Kate Winslet a szakítást követően Mexikóba utazott gyermekeivel, hogy elmeneküljön a kíváncsi sajtó elől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemrégiben alaposan meglepte a filmrajongókat a hír, miszerint Kate Winslet és Sam Mendes hét év után beadják a válókeresetet.


A bejelentés után a 34 éves színésznő gyermekeivel azonnal Mexikóba utazott, hogy elkerülje a faggatózást - ám a jelek szerint itt is rátaláltak a lesifotósok.

A napsütés sem dobja fel

Bár láthatólag remekül mutatott fekete bikinijében, arcáról nem tudta letörölni a csalódottságot és a szomorúságot, végtére is szerette volna, ha ez a - sorrendben második - házassága végre igazán holtukiglan tart.

Mivel nyilatkozatukban nagyon szűkszavúak voltak, azonnal megindultak a találgatások, mi vezethetett a látszólag harmonikusan élő sztárpár kapcsolati kudarcához.

Egyesek szerint Mendes szeretett volna még utódokat, felesége azonban elzárkózott a lehetőségtől, mondván, a meglévő két gyerkőc - Mia kilencéves, Joe hat - mellett már nem jutna ideje egy harmadikra.

Mi lehet az ok?

Mások szintén úgy vélik, egy harmadik miatt ment tönkre a házasság - ám nem egészen az előbbi értelemben. Állítólag ugyanis a 44 éves rendező igencsak összemelegedett Rebecca Hall színésznővel, akit utóbb többször is rendezett a színpadon. Ráadásul a 27 éves szépség pontosan Mendes ideálja, hiszen nemcsak szexi, de okos is.

Ám akadnak, akik azt feltételezik, Winslet és Mendes közös filmje, A szabadság útjai az oka mindennek.

A drámai mozi, amely egy válságba jutott házasságot ábrázol, olyan mértékben rányomta kapcsolatukra a bélyegét, hogy  rájöttek, számukra nincs közös folytatás.

Ezt is szeretjük