18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Elcsúszott a bikinifelsője! Nagyot villantott a nyaralásán Kate Moss
Nézd meg!
Lesifotósok kapták le a fedetlen keblű modellt.

Kate Moss - tőle kicsit sem szokatlan módon - ismét megvillantotta bájait a nyaralása alatt.

A modell Richard Bacon angol televíziós műsorvezetővel süttette a hasát egy luxus jachton Olaszországban, amikor úgy döntött, meglazítja magán a kis fekete fürdőruhát. A lesifotósok persze ezúttal is szemfülesek voltak, kihasználták a kínálkozó lehetőséget, és rögtön lekapták a modell kivillanó kebleit.

A 41 éves sztár a brit sajtó szerint "bimbóvillantó szindrómában" szenved, annyiszor kapták már lencsevégre fedetlen felsőtesttel vagy éppen semmit sem takaró ruhadarabban. Képes összeállításunkban nézd meg a modell legdurvább villantásait!

A 4 legkínosabb villantás Hollywoodból

Hollywoodban semmi nem maradhat titokban. Hála a szeszélyes időjárásnak és a rosszul megválasztott ruháknak, a lesifotósok sokszor sikerrel is járnak, és jó néhány képpel gazdagítják a sztárvillantások tárházát. Idén nyáron is jó néhány sztár kivillanó fehérneműjét kapták lencsevégre, nézd meg galériánkban az év eddigi leghíresebb villantásait!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük