Nagy pocakkal topless napozott és cigizett Kate Moss
Terhes talán?
A 35 éves szupermodell zavartalanul strandolt félpucéran, és gyanúsan gömbölyödő hasa ellenére cigizett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Moss nem tartozik a túlságosan szégyenlős sztárhölgyek közé, amikor ugyanis teheti, szemrebbenés nélkül teszi közszemlére intim bájait.


A cenzúrázatlan képeket ide kattintva tekintheted meg!

A botrányos szupermodellt legutóbb Monacóban kapták lencsevégre a lesifotósok, ahol topless napozott zavartalanul!

Nem ez az első alkalom tehát, hogy Moss megmutatta mellét, hiszen a híresség merész magánprodukciói miatt simán kiérdemelné a divatvilág villantókirálynője címet.

Ami azonban ennél sokkal furcsább, hogy vajon miért gömbölyödött olyan gyanúsan a modell hasa?

Azt beszélik, hogy terhes

Néhány hete körbejárták már a világot azok a pletykák, melyek szerint Moss titokban terhes. Ennek azonban ellentmondanak ezek a legfrissebb fotók, hiszen ha Moss valóban várandós lenne, akkor biztosan nem cigizett volna ilyen serényen.

A legutóbbi hírek szerint a topmodell jelenleg Lila nevű lányával egy 9 millió fontos luxuspalotában él az észak-londoni St. John’s Woodban. A brit bulvárlapok mindeközben rendszeresen boncolgatják párkapcsolatának éppen aktuális helyzetét.

Nem véletlen, hogy azonnal megkezdődött a szóbeszéd, hogy vajon mi lehet most vele és a The Kills nevű együttes gitárosával.

Elmaradt az esküvő?

Mióta ugyanis Moss szakított Pete Doherty-vel, azóta Hince-szel hozták hírbe. A The Sun 2008 márciusának végén arról számolt be, hogy a sztárpár egy amszterdami utazás során tervez egybekelni, ám ezt az információt más angol magazinok hamisnak nevezték.

Sokak szerint a sztárhölgy már nem is Hince párja, néhány napja ugyanis az amerikai Living Things együttes Lillian Berlin nevű tagja azt mesélte, hogy Moss 2008 júniusában együtt töltötte az éjszakát bátyjával és zenésztársával, Eve Berlinnel – pedig eközben elvileg Hince-szel járt!
Ezt is szeretjük