Meglepő! Kate Moss titkolja terhességét

Gyanús képpel

Fűtótűzként terjed a pletyka, miszerint a züllött életmódjáról elhíresült szupermodell újabb gyereket vár!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Moss 2007. júliusában szakított hírhedten züllött pasijával, Pete Doherty-vel. Az ismert szupermodell a jelek szerint bukik a zenészekre, hiszen azóta a The Kills együttes gitárosával, Jamie Hince-szel randizgat.


Kapcsolatuk azonban időközben komolyra fordult. Tavaly márciusban ugyanis arról számolt be a The Sun nevű népszerű bulvármagazin, hogy egy amszterdami kiruccanás során titokban már el is jegyezték egymást, sőt, rövidesen összeházasodnak.

A hivatalosan meg nem erősített híreket nem sokkal később cáfolták, ám a 34 éves sztár néhány napja megint olajat öntött a tűzre.

A pletykálkodás azok után kezdődött el, hogy Moss-t titokzatos mosollyal az arcán kapták le a lesifotósok, mikor a londoni Ivy nevezetű luxusétteremből távozott, ahol jó barátjával, Sir Phillipp Greennel töltött el egy kellemes estét.

Gyanúsan kigömbölyödött hasa

A topmodellről készült képeken ugyanis jól látszik, hogy Moss hasa gyanúsan gömbölyödik, amit hiába próbált fényűző kabátjával eltakarni.

Szemtanúk beszámolója szerint pedig már a legutóbbi thaiföldi nyaralása közben is látták, amint Moss boldogan a hasát simogatta.

A modellnek született már egy lánya - akinek édesapja Jefferson Hack vágó -, és jó ideje nyílt titok, hogy Hince-szel régóta tervezgetnek egy közös gyermeket. A hedonista életvitelű és láncdohányos sztár a gyermekáldásért hajlandó volt gyökeresen változtatni életstílusán.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom
Diétázni kezdett, nem fogyasztott alkoholt és kávét, a napi 30-40 szál cigarettát pedig nikotintapaszra cserélte.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Elképzelhető tehát, hogy Moss valóban gyereket vár, de ezt egyelőre sem ő, sem pedig gitáros párja nem erősítette meg.
Ezt is szeretjük