Leleplezték Kate Moss leszbikus viszonyát
Szeretője kitálalt
Courtney Love a kilencvenes években Milánóban melegedett össze a világhírű szupermodellel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Courtney Love már régebben elhintette, hogy volt egy leszbikus kapcsolata a világ egyik leghíresebb szupermodelljével. Ám az, hogy ki is volt az illető, csak a közelmúltban derült ki, amikor is a 45 éves amerikai énekesnővel az ír Hot Press magazin interjút készített.

- Kate Moss volt az. Nagy sztori ez az unokáknak, úgyhogy nem titkolom tovább. Egyszerűen csak megtörtént a kilencvenes évek során Milánóban. Mókás volt. Kate szokott erről beszélni, úgyhogy remélem, nem zavarja, hogy én is elárultam. Nagyon jó barátom, egyszer majdnem megvettem a St. John’s Wood-i lakását - mesélte Kurt Cobain özvegye.

Gwen Stefani férjével is kavart

Courtney Love egyébként már sok korábbi szeretőjét felidegesítette azzal, hogy kiteregette pikáns magánéleti titkait. Áprilisban például azzal döbbentett meg mindenkit, hogy azt állította, nyolc hónapig volt a szeretője Gwen Stefani férjének, Gavin Rossdale-nek!

A rockénekesnő egy amerikai rádiónak adott interjújában azt állította, hogy a Bush együttes frontembere igazán kedvesen viselkedett, és nagyon szép volt a vele töltött idő. Rossdale nem cáfolta Love szavait, mindössze annyit írt a Facebookra, hogy minden rendben van a családjával.

Falta a pasikat

Négy évvel ezelőtt azzal borzolta fel a kedélyeket, hogy kijelentette, Steve Coogan ejtette teherbe, aki ezt természetesen tagadta. Love amúgy meglehetősen sűrű magánéletet mondhat magáénak, járt többek között Edward Nortonnal, valamint Noel Fielding komikussal is.

Persze Kate Mosst sem kell félteni, hiszen elcsábította többek között Johnny Deppet, arról nem is beszélve, hogy a drogfüggő Pete Doherty jegyese volt.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Legutóbb pedig Jamie Hince oldalán találta meg a boldogságot, akivel 2008-ban kezdett el járni.

Ezt is szeretjük