Pikáns fotó! Kate Moss villantással ünnepli 30. Vogue-címlapját
Kate Moss az egyetlen topmodell, aki elmondhatja magáról, hogy ennyiszer szerepelt a divatlap borítóján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angol Vogue szeptemberi számának borítóján ezúttal Kate Moss pózolt, de természetesen további bevállalós fotókat is megcsodálhatnak róla az olvasók a magazin belsejében, többek között egy olyan pikáns képet, amelyen vizes ruhában fedte fel bájait.

A 36 éves angol szupermodellnek minden oka megvan az ünneplésre, hiszen ez pontosan a harmincadik alkalom, amikor a rangos divatlap angol kiadásának borítóján szerepel - ezt pedig egyedül ő mondhatja el magáról az egész világon.

19 évesen debütált a Vogue-ban

Az egygyerekes sztármami 17 évvel ezelőtt, 1993 márciusában, 19 évesen kapott helyet először a Vogue címlapján, az akkor készült ártatlan fotót pedig össze sem lehet hasonlítani a mostanival, amelyen egy érett és kiforrott díva néz vissza ránk.

Talán ő maga sem gondolta volna 1988-ban, amikor 14 éves korában felfedezte egy ügynök a New York-i JFK reptéren, hogy éppen belőle lesz majd a kilencvenes évek és az ezredfordulót követő évtized egyik legsikeresebb és leghírhedtebb topmodellje.

A botrányok ellenére sikeres maradt

Karrierje ugyanis üstökösszerűen ívelt felfelé, néhány év alatt a fiatal modellgeneráció egyik ikonikus figurája lett, aki szakmai profizmusa mellett különféle botrányaival is öregbítette hírnevét - ám utóbbiak egyetlen pillanatra sem veszélyeztették népszerűségét.

Az egykor meglehetősen sűrű magánéletet magáénak mondható szupersztár időközben nemcsak a hedonista életstílussal szakított, hanem meg is állapodott: kedvesével, Jamie Hince-szel Olaszországban terveznek egy luxusvillát vásárolni.

Elképzelhető, hogy életkora miatt a közeljövőben Kate Moss visszavonul majd, ám az anyagiak miatt biztosan nem kell aggódnia, a Forbes szerint ugyanis ő a világ második legjobban kereső szupermodellje.

Ezt is szeretjük