Megszületett Kate Hudson babája - Különös nevet kapott a csöppség
Világra jött a színésznő harmadik csemetéje.

kate-hudson-baba-megszuletett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszas várakozás után végre megszületett Kate Hudson és Danny Fujikawa kisbabája. A kislány tegnapelőtt jött világra, és már az is kiderült, hogy a Rani Rose Hudson Fujikawa nevet kapta.

Így tudatták az örömhírt a rajongókkal

Kate az Instagram-oldalára posztolt ki egy rózsaszín hátteres fotót a lánya nevével és születési idejével. A posztban azt is elárulta, hogy miért ezt a különös nevet választották az újszülött számára:

- Úgy döntöttünk, hogy a kislányunk a Rani - azaz kiejtve Ronnie - nevet kapja majd a néhai nagyapja, Ron Fujikawa után. Ron egy csodálatos és különleges ember volt, aki mindannyiunknak nagyon hiányzik. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a lányunk a nevét viselheti - írta a közösségi oldalon a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She’s here 💕

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Rani már a színésznő harmadik gyermeke, akiket három különböző apának köszönhet. Van egy 14 éves fia, Ryder, első férjétől, a Black Crowes együttes énekesétől, Chris Robinsontól, és egy hét esztendős fia, Bingham, a Muse frontemberétől, Matt Bellamy-tól. Most pedig egy kislány érkezett a családba, az újszülött Rani személyében.

A 39 éves színésznő és párja kapcsolata csupán tavaly kezdődött, de hamar komolyra fordultak a dolgok közöttük - az egész világot meglepte, amikor bejelentette, hogy kisbabát vár. Pedig Danny évek óta a családhoz tartozik, hiszen Kate gyerekkori legjobb barátnőjének a féltestvére, így egészen kiskora óta ismerte és szerette gyermeke édesapját, a Chief együttes oszlopos tagját.

A sztár híres anyukája, Goldie Hawn is nagyon örül, hogy ismét nagymama lesz belőle, korábban ezt nyilatkozta:

- A kiegyensúlyozott családi élet a boldogság kulcsa. Ha ránézek a gyerekeimre és az unokáimra, úgy érzem, semmi más a világon nem tehetne ilyen büszkévé és boldoggá. Imádok nagymama lenni. Hihetetlen élmény, nagyszerű érzés. A család a legfontosabb, jegyezzétek meg - mesélte a Now To Love magazinban.

Ezt is szeretjük