Keanu Reeves húzta ki a csávából: egy hajszálon múlt, hogy villantson Kate Beckinsale a vörös szőnyegen

Már értjük, Kate Beckinsale miért lehet egy életen át hálás Keanu Reevesnek.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keanu Reeves kedvességéről legendák terjednek az interneten, nos, Kate Beckinsale története is azt bizonyítja, a Mátrix sztárja mennyire jóindulatú és emberséges.

A színésznő még hétfőn az Instagram-oldalán vallott egy harminc évvel ezelőtti esetről, ami a cannes-i filmfesztiválon történt meg vele.

Kate Beckinsale élete végéig hálával tartozik Keanu Reevesnek

A Sok hűhó semmiért című alkotást 1993-ban a cannes-i filmfesztiválon mutatták be, ennek premierjén vettek részt a mozifilm fontosabb szereplői. Kate Beckinsale-nek karrierje során ez volt az első komoly vörös szőnyeges pillanata, ám ekkoriban nem volt külön pénze stylistra, így sok mindent saját maga oldott meg. Az Instagramon bevallotta, hogy a ruhája alá felvett egy bodyt, amit még a reptéren vásárolt. Viszont az összes patent szétnyílt az ágyékánál, miközben Denzel Washingtonnal és a feleségével utazott egy autóban.

- Nem éreztem helyénvalónak, hogy pont akkor matassak odalent a ruhámnál, miközben mindnyájan együtt utazunk a hátsó ülésen, így csak némán pánikoltam. Miközben ráléptem életem legnagyobb vörös szőnyegére, megsúgtam Keanu Reevesnek és Robert Sean Leonardnak, mi történt - fogalmazta.

A két színész gondolkodás nélkül felajánlotta neki a segítségét. Míg ő a ruhája elejét tartotta, addig kollégái a szettje hátulját fogták annak érdekében, nehogy többet mutasson magából a kelleténél. A színésznő a posztjában mindkettőjüket legendaként említette meg, amiért egyből kihúzták őt a csávából.

Keanu Reeves és szerelme, Alexandra

Keanu Reeves és párja, Alexandra csak ritkán mutatkoznak így együtt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük