Kate Beckinsale-t ruhája miatt alázta a sárga földig Harvey Weinstein - Most mesélt az esetről
Harvey Weinstein nagyon bántó dolgokat vágott a színésznő fejéhez.

kate-beckinsale-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harvey Weinsteint 23 év börtönbüntetésre ítélte a New York-i bíróság, miután kiderült, hogy pontosan hány évig ülhet a hűvösön a szexuális zaklatásokat elkövetett filmes mogul, számtalan világsztár fejezte ki örömét ezzel kapcsolatban, Reese Witherspoon történelmi pillanatnak könyvelte ezt el, hiszen a producer hosszú évekig büntetlenül élt vissza hatalmával Hollywoodban.

Több mint nyolcvan nő vádolta őt meg szexuális zaklatással. Nem csak ilyen módon bántotta embertársait, sokakat a szavaival semmisített meg egyik pillanatról a másikra. Kate Beckinsale is az utóbbi csoportba tartozik.

Kate Beckinsale elárulta, mit művelt vele Harvey Weinstein

A színésznő az ítélet kihirdetése után vette a bátorságot, hogy elmondja élete legmegalázóbb pillanatát, melynek főszereplője Harvey Weinstein. 2001 őszén történt, a szeptember 11-ei terrortámadások miatt akkoriban rengeteg amerikai maga alatt volt, ráadásul a híradások is ezzel a tragédiával foglalkoztak. A tragédia előtt már megvolt a Szerelem a végzeten című film premierdátuma, október 5-ére tűzték ki, a stábtagok azt akarták, hogy az áldozatokra való tekintettel halasszák el az eseményt későbbi időpontra, de Weinstein ragaszkodott ahhoz, hogy tartsák meg.

- Elrepültünk New Yorkba, és valahogy túlestünk a premieren. Másnap Harvey felhívott, és megkérdezte, nem volna-e kedvem átmenni hozzá a kislányommal együtt, legalább tudna kivel játszani az ő hasonló korú gyereke. Belementem, miután megérkeztünk, a dadus egyből elvitte a kicsiket egy másik szobába játszani. Velük akartam menni, de Harvey rám parancsolt: "nem, te itt maradsz." - fogalmazta.

Miután becsukódott az ajtó, a filmes mogul ordítani kezdett vele, a színésznő idegességében egyből remegni kezdett, hiszen fogalma sem volt arról, mit ártott ő a férfinak.

- "Te ostoba pi**a, tönkretetted a premieremet. Ha szervezek egy vörös szőnyeges bulit, akkor szűk ruhában kell megjelenned, ráznod kell a feneked, és kitenned a melleidet, nem pedig úgy kell kinézned, mint egy kib****tt leszbikus, te ostoba pi**a" - írta le a színésznő Weinstein nyomdafestéket nem tűrő szavait.

A durva szavak hallatán Beckinsale sírni kezdett, majd azzal védekezett, hogy sok ember még mindig a terrortámadásban eltűnt szeretteit keresi, a stábtagok közül senki sem szeretett volna nagyon kiöltözni. Erre Weinstein ezt a választ adta.

- "Nem érdekel, ez az én kib***ott premierem, és ha én pu**it akarok a vörös szőnyegen, én azt meg is kapom" - üvöltötte.

Sikerült ezután a színésznőnek gyermekével együtt távoznia a férfi otthonából. Hiába alázták meg, nem történt bűncselekmény, így senkitől sem tudott emiatt segítséget kérni. Hozzátette, megkönnyebbült, hogy 23 évre ítélték Weinsteint. 

Így sikerült kilépniük a bántalmazó kapcsolataikból

Képes összeállításunkban olyan női hírességeket mutatunk, akik megtapasztalták, milyen egy bántalmazó kapcsolatban élni.

Ezt is szeretjük