Már Károly herceg is beszabályozza Katalint! Nézd meg, mit tiltott meg a hercegnőnek
Katalin hercegnőnek már nem csak a királynő oszt parancsokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly herceg eddig nem szólt bele Vilmos herceg és Katalin dolgaiba, most azonban határozottan kijelentette, hogy valamit ő is tiltólistára tesz Katalinnál.

Közölte, hogy nem engedélyezi a hercegnőnek, hogy az őrségében férfiak is helyet kapjanak.

Nem akar több botrányt

Károly azért hozta meg ezt az óvintézkedést, hogy ne történhessen meg az, ami Diana hercegnő esetében, aki beleszeretett az egyik testőrébe, Barry Mannakee-ba.

A Scotland Yard uralkodói biztonsági osztályának főnöke azt nyilatkozta az Expressnek, hogy amikor Kate Middleton bekerült a családba, Károly kijelentette, csak és kizárólag nőnemű biztonsági alkalmazottak védhetik a hercegnőt.

Katalin biztonsági szolgálatának feje a 43 éves Emma Probert őrmester, aki azóta látja el feladatait, hogy Vilmos herceg 2010-ben megkérte a hercegnő kezét. Ha ő éppen szabadságon van, vagy más feladatot kell ellátnia, akkor Karen Llewellyn helyettesíti, aki György hercegre és Charlotte hercegnőre is figyel.

Ken Wharfe, Diana egyik biztonsági őre is felszólalt az ügyben.

- Nem lepődtem meg, amikor megtudtam, hogy Károly herceg csak nőket alkalmaz Katalin hercegnő védelmére. Az sem tetszett neki, hogy jól kijöttem a feleségével, azt akarta, hogy őt is egy nő védje, de Diana ragaszkodott hozzám. Jó kapcsolatnak kell lennie a két ember között - ez a hatékony védelem kulcsa - nyilatkozta Ken.

Ezt is szeretjük