Katalin hercegnőt letaszították a trónról! Nézd meg, ki szorította háttérbe

Meglepő, hogy elvették Katalin hercegnőtől a címet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez idáig Katalin hercegné birtokolta a legstílusosabb uralkodó címet, azonban valaki most letaszította az angol korona várományosának feleségét a trónról.

A HELLO! magazin online szavazásán több mint 30 ezer olvasó szavazhatott, a versenyt pedig toronymagasan a 43 éves Mária dán koronahercegnő nyerte.

Mária kifinomult stílusát tökélyre fejlesztette az évek során, ruháit mindig a legnagyobb gonddal választja ki, tudja, mi áll jól neki, így sugárzó magabiztossággal hordja a szettjeit.

Augusztus elején az ausztrál születésű szépség részt vett a koppenhágai divathéten, hogy támogatóként díjat adjon át a fiatal tehetségeknek, hiszen maga is otthonosan mozog a divatszakmában. Legyen szó tehát habos-babos, virágos ruhakölteményről vagy egyszerű, elegánsan szabott kabátkáról, a négygyerekes anyuka mindenben káprázatosan fest.

Mária a szavazatok több mint 30%-ával vezette a listát, és a második helyre száműzte Máxima holland királynőt.

Máximát merész színválasztásai miatt kedvelték az olvasók, hiszen a királyné sohasem félt az elegáns stílust határozott színekkel és mintákkal ötvözni. De nemcsak a színek terén ilyen bátor a 44 éves királynő, hiszen híres fejdíszeiről, szemet gyönyörködtető kiegészítőiről.

A lista harmadik helyén találhatjuk meg kedvenc stílusikonunkat, Katalint, aki bár nem bánik olyan bőkezűen az élénk színekkel, mint Máxima, legalább olyan elegáns.

Számos blog foglalkozik Katalin hercegnő stílusos megjelenésével, aki olyan lökést adott az angol divatiparnak, mint előtte soha senki. A "Kate-effekt" számtalanszor beütött az Egyesült Királyságban, lemásolták esküvői ruháját, az eljegyzésen viselt szettjét, de még az egyetemi divatbemutatón viselt átlátszó ruhadarabjának replikájáért is ölre mentek.

Katalin tudja, hogyan kombinálja az elérhető árú divatot a luxusmárkákkal, és éppen ez teszi olyan egyedivé és kifinomulttá stílusát.

Szerinted ki érdemelte volna meg az első helyet? Nézd meg a legstílusosabbnak szavazott uralkodókat képgalériánkban!

Képeken Katalin hercegné 8 legszebb frizurája

A 33 éves Katalin hercegné az elmúlt években számos nívós magazin listáján előkelő helyezést ért el, amikor azok összegyűjtötték a világ legstílusosabb hírességeit. Képes összeállításunkban megnézheted György herceg és Charlotte hercegnő anyukájának legszebb frizuráit!

Ezt is szeretjük