Ilyen képeken még sosem láthattuk Katalin hercegnét és a királynőt
Érdemes megnézni
Érdekes képek jelentek meg Katalin hercegnéről és a királynőről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az köztudomású, hogy az angolok rajonganak a királyi családért, és főleg Katalin hercegnéért. Így nem meglepő, hogy a terhessége körül is hatalmas a felbolydulás a szigetországban. A bukmékerek már nem tudnak újabb fogadási alapot kitalálni, mert jószerével már mindent meg lehet tippelni a gyermek nemétől, nevétől kezdve egészen addig, melyik újság hozza majd le az első képeket.

A nemet illető fogadások most kicsit felborultak, ugyanis a hercegné mintha elszólta volna magát, hogy lánya lesz, majd azonban kék babakocsit vásárolt, amiből az angolok azonnal leszűrték az utód nemét. Harry herceg is arra tett utalást, az újabb trónörökös bizony fiú lesz és a királynő is fiúunokát vár. Egy fogadásokkal foglalkozó cég így egy különös fotósorozatot adott ki, amivel tovább akarta borzolni a kedélyeket.

Egy héten belül így kikerekedett

A legfrissebb fotókat elnézve néhány nap alatt igencsak kikerekedett Katalin hercegné babapocakja. Talán a sötétkék, virágokkal díszített ruha kisebbnek mutatta a domborulatot, mint a hófehér, fekete pöttyös darab, a pocak mindenesetre jóval gömbölydedebbnek tűnik, mint néhány nappal ezelőtt.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük