Jól megnőtt Katalin hercegné pocakja! Már hetek óta nem láthattuk
Katalin hercegné büszkén mutatta meg egyre növekvő babapocakját a windsori kastély kertjében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódolva az új tavaszi-nyári divatirányzatnak, mentazöld kabátban mutatta meg babapocakját Katalin. A windsori kastély kertjében tartott ünnepségen a cserkészeket köszöntötte a hercegné, a múlt hónapban pedig még táborozni is elment velük. A cserkészek szóvivője elmondta, a hercegné tette után megnőtt a jelentkezők száma, mert megmutatta, mindez nem csak a fiúknak való.

Más példaértékű cselekedetet is véghezvitt Katalin az elmúlt napokban. Bejelentette ugyanis, hogy gyermeke születése után elhagyja a királyi családot, és édesanyjához költözik. Nem kér ugyanis a formaságokból és a királyi dadákból, a gyermekét ő szeretné nevelni a legjobb tudása szerint.

Ez a kép megint sokakat kiborított

Néhány héttel azt követően, hogy bemutatták Katalin első portréját, melyet a kritikák egyöntetűen borzalmasnak, de minimum előnytelennek minősítettek, egy újabb alkotás készült a hercegnéről. A 47 éves Norren Denzil három hétig dolgozott rajta, ám a mű nem lett jobb, mint Paul Emsley-é. Előbbi csak azt érte el, hogy most rajta viccelődnek, valamint azon, hogy Kate Middletonról nem lehet jó portrét készíteni.

Te mit szólsz a legújabb alkotáshoz?

Ezt is szeretjük