Katalin és Meghan ennyire utálják egymást - Erre is képesek, hogy ne kelljen találkozniuk
Nagyon eldurvult a helyzet a cambridge-i és a sussexi hercegi pár között.

katalin-meghan-vilmos-harry-alapitvany-szetvalas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Meghan hercegné között azóta dúl a viszály, mióta az egykori, amerikai színésznő bekerült a családba. Sem Katalin, sem Vilmos nem szívlelték Miss Markle-t, Harry hercegnek pedig nagyon rosszul esett, hogy a saját testvére és sógornője ennyire ellenzik a kapcsolatát.

Így utálja egymást a két hercegné

Mint kiderült, a két herceg nem sokkal az esküvő előtt annyira összeveszett egymással, hogy majdnem verekedésig fajult a dolog a feleségeik viszálya miatt. És, habár Erzsébet királynő akkor közbeavatkozott, és elbeszélgetett mindkét hercegnével, azóta sem javult a dolog, sőt, a sussexi hercegi pár olyan messzire költözött a Kensington-palotától, amilyen messzire csak tudott, holott korábban Harry imádott testvére, unokaöccsei és unokahugicája közvetlen közelében élni.

A pletykákat eleinte hevesen tagadták a palotában, de a tettek felértek ezer szóval is. Az is nagyon beszédes, hogy Katalin és Vilmos az utolsók között látogathatták meg a pár kisbabáját, annak ellenére, hogy Harry mindig azonnal ott volt, ha nekik gyermekük született. A közösségi oldalukon, a Kensington Royalon is szétváltak: az Instagram-, Facebook- és Twitter-oldalt, melyeket korábban hármasban üzemeltettek, Meghan érkezése után fel kellett bontaniuk, így Harry és Meghan megalapította a saját oldalát Sussex Royal néven.

Most újabb "válást" jelentettek be: a Royal Foundation Alapítvány, amit közösen hoztak létre tavaly, szintén nem a jelenlegi formájában üzemel tovább. Az intézmény bejelentette, hogy Katalin és Vilmos és Harry és Meghan is szeretnék folytatni az egyesület támogatását, csupán külön-külön. Ez azért nagyon szomorú, mert korábban trióként remekül működtek együtt az ilyen projektekben. 

Meghan érkezése azonban teljesen megváltoztatta a testvérpár viszonyát, így még az első közös munkájukat, amit már négyesben hoztak létre, is valószínűleg fel kell oszlatniuk, ugyanis a jelenlegi, kettéosztott formában nem igazán működhet tovább. Június 19-én, a vezetőségi meetingen jelentik be hivatalosan is a szétválást, ekkor döntenek majd arról is, hogy mi legyen a továbbiakban az alapítvánnyal.

Ide költözött Harry és Meghan

Tegnap először mutatták be Harry és Meghan újdonsült otthonát. Nézd meg, milyen gyönyörű helyre költöztek - és persze, jó távol Katalintól és Vilmostól.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük