Harry herceg és Meghan megmutatták az otthonukat - Először léphettek be látogatók

Csodálatos a Frogmore House, és a kastélykert is lenyűgöző.

Harry és Meghan otthona, Frogmore House
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné mindenkit megleptek, amikor néhány hónappal ezelőtt bejelentették, hogy különköltöznek Katalinéktól, és végleg elhagyják a Kensington-palotát. Kiderült, hogy a windsori Frogmore House lesz az otthonuk, melyet Erzsébet királynő nekik ajándékozott a házasságkötésükkor.

Ilyen gyönyörű az otthonuk

Megindult a renoválás: még a baba érkezése előtt belevágtak a felújítási munkálatokba, hogy olyan legyen az otthonuk, amilyennek ők megálmodták. Néhány hete elkészült a ház, úgyhogy a kis Archie már a Frogmore House-ba érkezett meg.

A pár családján, néhány barátján és természetesen a személyzetük tagjain kívül eddig senki nem láthatta az otthonukat, tegnap azonban meglepő bejelentést tettek: három napra megnyitják a palota kapuit a látogatók előtt, és a jótékonysági szervezetek tagjai körbenézhetnek az otthonuk udvarában, és megcsodálhatják a mesébe illő kastélykertet.

Három alapítvány dolgozói járhatták körbe a birtokot: a királynő nővérképző intézetének nővérei és növendékei, az ízületi gyulladással küzdők szövetségének tagjai és a szívbetegek brit alapítványának tagjai. További látogatók jelképes összegért vásárolhattak belépőjegyet, a befolyt összeget pedig a hercegi pár által választott alapítványok kapják meg a rendezvénysorozat végeztével.

A látogatók remélték, hogy az ablakban kiszúrhatják a sussexi herceget vagy a hercegnét, azonban erre nem került sor: szomorúan tapasztalták, hogy hiába leskelődtek, sem Harry, sem Meghan nem került elő tegnap.

A kastély híres lakói Charlotte királyné, Alexandra királyné, Helena királyi hercegnő, Viktória királynő voltak, valamint Edward király és botrányhősnő felesége, az amerikai Wallis Simpson, akik ott is lettek eltemetve.

Katalin és Vilmos herceg háza belülről

A cambridge-i herceg és hercegné otthona álomszép - nézd meg belülről a gyönyörű otthonukat!

Így néz ki Katalin hercegné és Vilmos herceg háza belülről! Less be a luxusvillába!

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük