Kínos helyzet: Katalin és Vilmos még mindig nem láthatták Harry-ék babáját
Pedig Katalin hercegné és Vilmos herceg már nagyon kíváncsiak a kis Archie-ra.

katalin-vilmos-harry-meghan-baba-latogatas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke május 6-án, azaz több mint egy hete megszületett, azonban a famíliából még mindig sokan nem is láthatták a picurt. Ez azért különös, mert a páros megfogadta, hogy az első helyen a család áll majd, és csak akkor mutatják be a kisfiút nyilvánosan, ha az összes, hozzájuk közel álló személy kiélvezhetett egy kis időt a kisbabával.

Katalin és Vilmos sem nézhették meg

Erzsébet királynő, Fülöp herceg és Meghan édesanyja, Doria Ragland az elsők közt látogatták meg a párt. Károly herceg és Kamilla hercegné még azért nem találkozhattak a kis Archie-val, mert a trónörökös és felesége eddig Németországban tartózkodtak, de valószínűleg a napokban látogatást tesznek az újdonsült szülőknél.

Az már beszédesebb, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné sem láthatták a pár babáját, annak ellenére, hogy, miután bejelentették, hogy a pici megszületett, a gratulációk mellett azonnal közölték, már alig várják, hogy megismerjék a tündéri kis unokaöcsit.

A Daily Mail megkérdezte a Frogmore Cottage és a Kensington-palota hivatalos szóvivőit arról, hogy mi az oka annak, hogy a cambridge-i hercegi pár eddig nem volt a kis Archie-nál. Harry és Meghan otthonából, a Frogmore Cottage-ból annyi információ került ki, hogy Vilmos és Katalin látogatása már bekerült a naptárba, míg a Kensington-palota nem volt hajlandó kommentálni a kérdést.

Ez azért is szomorú, mert György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg születésekor Harry herceg mindig az elsők közt láthatta testvére gyermekeit - ezzel szemben Vilmosnak és Katalinnak egyelőre be kell érnie néhány családi csoportbeszélgetésbe küldött fotóval a piciről, annak ellenére, hogy jelenleg nincs hivatalos megjelenésük, így bőven ráérnének meglátogatni Archie-t.

Sajnos ez csak még jobban alátámasztja azokat a pletykákat, melyek arról szólnak, hogy a testvérpár viszonya nagyon megromlott, mióta Harry eljegyezte Meghant. Szomorú, hiszen annak idején elválaszthatatlanok voltak, Harry Katalint is a testvéreként szerette, és úgy nevezték magukat, hogy a három muskétás.

Így megromlott Vilmos és Harry viszonya?

Vilmos és Harry állítólag még majdnem össze is verekedtek, annyira eldurvult a helyzet - erről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük