Katalin és Vilmos herceg 8 éve házasok - Ezzel a fotóval gratulált a palota
Mindenki kedvenc hercegi párja ma ünnepli a házassági évfordulóját.

katalin-vilmos-evfordulo-koszonolapok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, de Katalin hercegné és Vilmos herceg tündérmesébe illő esküvője már nyolc éve zajlott le. A pár szerelme azonban erősebb, mint valaha, és azóta három közös gyermekük is született: az ötéves György, a 3 esztendős Charlotte és Lajos, aki most lett 1 éves.

Ma van a házassági évfordulójuk

Természetesen a palota hivatalos oldala sem feledkezett meg a jeles dátumról, és egy esküvői fotóval köszöntötte az évfordulójukat ünneplő szerelmeseket. Azóta Katalin néhány ránccal gazdagabb lett, Vilmos pedig  jó néhány hajszállal szegényebb, de még mindig olyan boldogok, mint az esküvőjük napján.

A pár 2011. április 29-én mondta ki a boldogító igent egymásnak a londoni Westminster-apátságban. A cambridge-i hercegné által viselt csipkecsodát Sarah Burton tervezte, és királynőhöz illő összegbe, mindösszesen 434 ezer dollárba, azaz átszámítva 125 millió forintba került a fejedelmi menyasszonyi ruha.

Rekordösszegű ember volt kíváncsi Diana legidősebb fiának és egyetemi szerelmének menyegzőjére: csaknem 37 millió ember kísérte figyelemmel a nagy pillanatot, amikor Vilmos és Katalin kimondták a boldogító igent egymásnak nyolc évvel ezelőtt.

A rajongók minden évben levelek százezreit küldik el ilyenkor a párnak, hogy így köszöntsék őket az évfordulójukon. Nézd meg, milyen fotókkal köszönték meg eddig a kedvességüket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük