Erzsébet királynő különleges ajándékot adott Katalinnak - Meghan csak álmodozhat erről
Olyan címet adományozott neki, amit csak kevesen kapnak meg.

katalin-hercegne-dama-cim-kituntetes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg tegnap ünnepelték a nyolcadik házassági évfordulójukat, a jeles eseményre azonban nemcsak a rajongók, hanem még Erzsébet királynő is felfigyelt, aki egy különleges ajándékkal készült a cambridge-i hercegnének.

Dáma címet adományozott neki

Mivel Katalin hercegné az elmúlt évek során remekül képviselte a családot, a királynő úgy döntött, hogy neki adományozza a család egyik legnagyobb kitüntetését, a Viktória-keresztet, amivel dámai címet is kapott. Ez a lovagi cím női megfelelője, amit csak a legérdemesebbek kapnak meg az uralkodónőtől.

A királyi családban is csak néhányan birtokolják a Viktória királynőről elnevezett kitüntetést: Anna hercegnő, Kamilla hercegné és Sophie Wessex grófné birtokolják a címet. Ezt azok a családtagok kapják meg, akik már évek óta hűen szolgálják a királynőt, így Meghan hercegnének még jó néhány évig várnia kell, mire neki is kijárhat az elismerés, úgyhogy ő egyelőre csak álmodozhat róla.

A rajongók véleményei ezúttal is megoszlottak a kérdéskörben. Többen úgy vélték, hogy Meghannak sokkal jobban kijárna a kitüntetés, ugyanis a rövid idő alatt, amit a családdal töltött, máris többet tett az emberekért, mint Katalin az elmúlt nyolc évben. Persze, szép számmal akadtak, akik lehurrogták őket, és közölték: a cambridge-i hercegné megérdemli a címet, ugyanis keményen megdolgozott a pozíciójáért - ráadásul Meghannal ellentétben őt nem övezték soha botrányok.

Valószínűleg - ahogy Kamilla hercegné is - úgy Meghan is megkapja majd a megtisztelő címet néhány éven belül - feltéve, hogy a királyi család tagja marad, és odaadóan szolgálja új hazáját.

Ilyen Katalin és a királynő viszonya valójában

Beszédes fotó készült a cambridge-i hercegnéről és az uralkodónőről márciusban - nézd meg, milyen valójában a két nő viszonya!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük