Erre még Katalin sem számított: Harry és Meghan így lepte meg a szülinapos hercegnét
Katalin hercegné születésnapjáról természetesen Harry és Meghan sem feledkezett meg.

katalin-harry-meghan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné január 9-én ünnepelte meg 39. születésnapját, a koronavírus miatt idén kicsit másképp zajlott az ünneplés, mint az előző években, hiszen Angliában jelenleg azt is tiltják a szabályok, hogy az emberek más háztartásban élőkkel találkozhassanak.

Vilmos és a gyerekek egy meglepetés-teapartit szerveztek a hercegnének, míg Erzsébet királynő, Fülöp herceg, Károly herceg és Kamilla hercegné a közösségi oldalaikon kívánták a legjobbakat a trónörökös feleségének. Harry herceg és Meghan hercegné sem feledkezett meg Katalinról.

Katalin hercegné szülinapi ajándéka

Katalinék a norfolki otthonukban ünnepeltek, Vilmostól gyémánt és zafír fülbevalókat kapott ajándékba, aminek nagyon örült. Ám jött egy csomagja az Egyesült Államokból, amelyre nem is számított egyáltalán, mondta el egy bennfentes a US Weekly magazinnak. Harry herceg és Meghan hercegné adta fel a küldeményt Montecitóból.

Katalin január 9-én lett 39 éves.
Katalin január 9-én lett 39 éves.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A csomag tartalmazott egy szülinapi kártyát, amelyben Harryék leírták a jókívánságaikat, illetve néhány kedves ajándék is meglapult benne természetesen, hogy pontosan miket kapott, arról már nem esett szó.

- Nagyon szép meglepetés volt, Katalin nem számított rá, hogy kapna bármit is Meghanéktól - fogalmazta a közeli forrás.

Úgy tűnik, hogy Harry herceg azon dolgozik, hogy újjáépítse a kapcsolatát a testvérével, már az ünnepek alatt is rendszeressé vált a beszélgetés köztük, ami pozitív haladásnak számít, hiszen az elmúlt években nagyon megromlott a viszonyuk, ami egykor olyan szép és példaértékű volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

A viszonyuk ma már sokkal jobb, mint régen. Beszélgetni kezdtek egymással, és most már rendszeresen tartják a kapcsolatot. Az ünnepek alatt is kommunikáltak egymással - magyarázta Katie Nicholl, a királyi család hivatalos életrajzírója az Entertainment Tonightnak.

Hosszú évekig nagyon összetartó testvérek voltak, ám viszonyukban fordulópontot jelentett az, amikor Harry és Meghan kapcsolata komolyra fordult. Vilmos azt tanácsolta öccsének, ne siesse el az esküvőt, de ezt Sussex hercege támadásnak vette, úgy érezte, nem fogadják el szíve választottját, és bátyja nem tud őszintén örülni a boldogságának. Cambridge hercege még azt is megkísérelte, hogy Diana hercegnő testvérét, Charles Spencert megfűzze, beszélje le Harryt az esküvőről. A férfi beszélt is a herceggel, ám teljesen haszontalan próbálkozás volt ez, sőt ezért is Vilmos kapott a fejére, hogy miért avatott be a konfliktusukba egy ártatlan családtagot.

Katalin is megjegyezte sógorának, Meghannak több idő kellene, hogy beintegrálódjon a családba . A hercegné tisztában volt azzal, hogy az amerikai lány egy teljesen más világból jött, ez pedig gondokat okozhat neki később, nemcsak a szigorú protokollszabályok miatt, hanem azért is, mert lelkileg nem egyszerű azt feldolgozni, ha az ember egyik pillanatról a másikra középpontba kerül. Harry Katalin aggodalmát sem tudta megérteni, ami hiba volt, hiszen Meghan tényleg rosszul viselte a sok kritikát és támadást, amit a bulvársajtótól kapott, nem csoda, hogy 2019 őszén kifakadt az afrikai útjukon, ahol nyíltan bevallotta, nem érzi jól magát.

2020 márciusában elég fagyos volt a levegő a két hercegi házaspár között.
2020 márciusában elég fagyos volt a levegő a két hercegi házaspár között.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Az is éket vert közéjük, hogy Károly herceg anyagilag nagyobbik fia projektjeit támogatta elsősorban, nem pedig Harryét. Ezt nem amiatt tette, mert Vilmost jobban szeretné kisebbik gyermekénél, hanem azért, mert a királyi családban ezt diktálja a protokoll, mindig az áll fölényben, aki előrébb van a trónöröklési rendben.

Az már csak olaj volt a tűzre, amikor Harry és Meghan 2020 januárjában bejelentették, hogy visszalépnek a magas beosztási körükből a királyi családban, emellett anyagilag függetlenné válnak, sokként érte az egész világot, beleértve Vilmos herceget is. A trónörökös úgy érezte akkor, hogy öccse cserbenhagyta a családjukat. Hónapokig nem beszéltek egymással, bár amikor Károly herceg 2020 áprilisában elkapta a koronavírust, újra felvették egymással a kapcsolatot, de csak az év végétől kezdtek rendszeresen beszélgetni egymással. A szakértők szerint sosem lesz a viszonyuk olyan, mint régen, ennek ellenére az mégis jó jel, hogy Katalinnak is ajándékot küldtek.

Katalin hercegné legszebb ruhái 2020-ból

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban varázsolt el mindenkit Katalin hercegné 2020-ban.

Ezt is szeretjük