Katalint így lepte meg Vilmos a szülinapján: a gyerekek is segédkeztek a hercegnek
Katalin hercegné visszafogottan, a családjával ünnepelte idén a születésnapját.

katalin cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné szombaton ünnepelte 39. születésnapját, ennek alkalmából a közösségi médiában Erzsébet királynő és Fülöp herceg, Károly herceg és Kamilla hercegné, illetve Vilmos herceg is felköszöntötte.

Az eddigi években Katalin mindig a családjával és a legközelebbi barátaival ünnepelt ezen a napon, ám a koronavírus miatt 2021-ben sokkal visszafogottabban, ellenben meghittebben telt számára a szülinapozás, írta meg a Daily Mail napilap.

Katalin hercegné így ünnepelte a 39. születésnapját

A királyi családban a vadászat már igazi hagyománynak számít, Katalin is nagy rajongója ennek a tevékenységnek, így az előző években mindig az volt a szokás, hogy összehívta a szeretteit az Anmer Hall névre keresztelt norfolki birtokukra, és elmentek közösen vadászni. Idén ez elmaradt, azonban Vilmos herceg mindent megtett annak érdekében, hogy a feleségének szépen teljen a születésnapja.

A trónörökös úgy döntött, hogy egy teapartit szervez le, természetesen ebbe a gyerekeiket, Györgyöt, Charlotte-ot és Lajost is beavatta. A kicsik ki is vették a részüket a segítésben, így egy meghitt, visszafogott meglepetésbulit tartottak Katalinnak.

Jelenleg Angliában nagyon szigorú szabályok vannak érvényben a koronavírus új mutációja miatt, írta meg a BBC, mindenkinek otthon kell maradnia, az emberek csak munka, létfontosságú termékek bevásárlása vagy sportolás miatt hagyhatják el a házukat. A más háztartásban élő emberekkel nem találkozhatnak még a szabad levegőn sem, így a hercegné a szülinapján a szüleit vagy a testvéreit sem láthatta élőben.

A tavalyi születésnapját nem a világjárvány, hanem Harry herceg és Meghan hercegné váratlan bejelentése árnyékolta be. A sussexiek 2020. január 8-án jelentették be, hogy saját lábra állnak, tehát anyagilag függetlenek lesznek, illetve visszalépnek a betöltött szerepkörükből a királyi családban, így a jövőben nem képviselik a koronát. Szinte mindenkit hidegzuhanyként ért ez a bejelentés, emiatt nem csoda, hogy Katalin szülinapi hangulata is derékba tört akkor.

Katalin legszebb ruhái, amiket tavaly viselt

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legszebb ruháit 2020-ból.

Ezt is szeretjük