Katalin hercegné irtó cuki gesztust tett gyerekei felé: így szereti őket
Katalin hercegné így ügyel a részletekre.

katalin-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember az öltözködésével nemcsak azt fejezheti ki, mennyire stílusos, hanem más egyéb üzeneteket is közvetíthet ruháival, esetleg ékszereivel a külvilág felé.

Katalin hercegné is így tett a héten, az előkelőség a London parkba volt hivatalos, egy rózsaszín Marks & Spencer nadrágot és egy hófehér Ralph Lauren pólót viselt. Ékszereket is magára húzott, amelyek közül a nyaklánca volt a legkülönlegesebb.

Katalin hercegné különleges nyaklánca

Le mernénk fogadni, hogy Katalin egyik legkedvesebb nyaklánca az, amit a London parkban viselt kedden. Ahogy az alábbi felvételen is látható, a láncrészén három kör lógott, amelyekre a G, C és L betűket gravírozták, szúrta ki a Harper's Bazaar.

katalin-nyaklánca
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Értelemszerűen három gyermeke keresztnevének kezdőbetűit vésette bele Katalin a nyakékébe, ezzel az aranyos gesztussal fejezte ki, mennyire imádja a hétéves Györgyöt, az ötéves Charlotte-ot és a kétéves Lajost.

Ha egy-egy nyilvános eseményen megjelenik, általában elmond valami érdekességet a kicsikről, így a rajongók is közelebb érezhetik magukat a családhoz. Például amikor volt a karanténidőszak, György kicsit féltékeny volt Charlotte-ra, mert mindig az ő házi feladatait akarta megoldani, így okozott némi kihívást az otthoni taníttatás. A kis Lajos imád ölelkezni, igazi életvidám kisfiú, emiatt is volt vele nehezebb az elmúlt pár hónap, mert ő még nem fogja fel, hogy a koronavírus miatt az idegenekkel nem érintkezhet.

katalin hercegné
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Amikor gyerek volt, sokat játszott a kertben, így igyekszik ő és Vilmos is minél több időt a friss levegőn tölteni a gyerekekkel.

Az anyaság szépségeiről és nehézségeiről is kendőzetlenül vall.

- Személy szerint anyává válni felemelő és csodálatos élmény volt nekem. Azonban vannak nehéz időszakok is, amelyek kihívást jelentenek még nekem is, akinek van otthon azért segítsége. Sok édesanyának ez nem adatik meg - ezt még 2017 márciusában mesélte el a hercegné, aki szerint a gyereknevelésre nincsen bevált tipp, próbálja a maximumot kihozni magából, ennek ellenére vele is előfordul, hogy önbizalomhiánnyal küzd, és úgy érzi, valamit rosszul csinál.

A királyi csemeték felnőttként

Egy kozmetikai cég szerint így fest majd Charlotte, Lajos és György felnőttként. Egyetértesz velük?

Ezt is szeretjük