Katalin hercegné ezzel a hétköznapi dologgal kedveskedik gyermekeinek - Nem is gondoltad volna róla ezt
A hercegné megcsillogtatta főzőtudományát, közben imádni való sztorikat mesélt.

kate-middleton
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos Herceg a BBC csatorna ünnepi különkiadásában, a Berry Royal Christmas című főzőműsorban vendégeskedtek, amiben Anglia egyik legkedveltebb szakácsnőjével, Mary Berryvel az oldalukon főzőcskéztek. Az isteni étkek elkészítése közben jutott idő a beszélgetésre is. Mint minden anyuka, Katalin is imád gyermekeiről sztorizgatni, meg is osztott pár kedves történetet a közönséggel.

Hiába a pompa és az elképesztő luxus, Katalin hercegné gyermekei nevelésében ragaszkodik a hétköznapi dolgokhoz. Elárulta, mi az a hagyomány, amivel mindig meglepi csemetéit születésnapjukon.

Saját készítésű tortákat süt csemetéinek

Nagyon fontos számára, hogy családja életében olyan hagyományokat teremtsen, amelyek különlegesek, így a gyerkőcök születésnapjára is kiötlött egy egyedi tradíciót, amit minden évben hűen követ. Saját készítésű tortát süt nekik az éj leple alatt.

- Ez már tényleg szinte hagyomány, fennmaradok, egészen éjfélig. Felhalmozok nevetségesen sok hozzávalót a tésztához és a krémhez, aztán mindig túl sok adag tortát készítek belőle. Imádom ezt csinálni - mesélte el Cambridge hercegnéje.

 A kis lurkók minden bizonnyal örülnek az édes meglepetésnek, annál is inkább, mert anyukájuk jó szakács hírében áll, most tanúbizonyságot is nyújtott arról, hogy rutinosan sürög-forog a konyhában. Azt is elárulta, hogy a műsorvezető könyvéből gyakran kölcsönöz recepteket, hogy kedveskedjen a családjának. A gyerekeket sem hagyja ki a főzőcskézésből, legutóbbi közös pizzasütésük is remekül sikerült, amelyet szintén a sztárséf receptje alapján csináltak.

- A gyerekeim élvezik, ha a konyhában tevékenykedhetnek, ez is egy remek lehetőség arra, hogy kiéljék a kreativitásukat, hagyom nekik, hogy maguktól ügyeskedjenek, amennyire csak lehet - árulta el az ünnepi különkiadásban.

Katalin hercegné bársonyestélyije

Kedvenc tervezője, Alexander McQueen kreációjában lélegzetelállító volt a hercegné, melyhez Diana hercegnő tiaráját vette fel. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt.

Ezt is szeretjük