Katalin hercegné a konyhába is csinos, piros ruhát húzott - Karácsonyi édességet készített Mary Berry gasztroguruval
Katalin hercegné Mary Berry főzőműsorában tűnik fel.

katalin-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné hatalmas örömöt szerzett rajongóinak, ugyanis Mary Barry főzőműsorának vendége volt. Az ünnep közeledtével karácsonyi finomságokat készítettek együtt, A Berry Royal Christmas névre elkeresztelt különleges adást még nem vetítették le, a BBC december 16-ára tűzte műsorára.

Katalin hercegné pirosban sütögetett

Két hét múlva már a királyi család rajongói is láthatják, mit alkotott a cambridge-i hercegné a konyhában Anglia egyik legnépszerűbb gasztrogurujával. Természetesen Katalin most sem bízta a véletlenre a ruhaválasztást, a karácsonyi epizód alkalmából ünnepi szettben tündökölt a kamerák előtt. Egy piros színű Alessandra Rich-kreációt választott, remekül állt neki ez a selyemruha.

A The Sun bulvárlap információi szerint Mary Berry tegnap Birminghamben árult el egy-két érdekességet a műsorról.

- Katalin nagyon jó szakácsnő. Vilmossal elbűvölő és imádni való párost alkotnak. Egy roládot csináltattam velük. Igazi verseny alakult ki köztük, és folyamatosan egymás alkotásait lesték, amíg készítették őket.

Az elmúlt hónapokban a hercegi házaspár több jótékonysági projektjébe belevonta Mary Berryt, az asszony titokban Vilmos herceggel még egy hajléktalanszállót is meglátogatott november 15-én, előtte való két nappal Katalinnal Liverpool legelső alkoholmentes bárjában jártak, amit az alkoholizmussal küzdő emberek megsegítésére alapítottak.

Így festenének a királyi csemeték felnőttként?

Az egyik brit kozmetikai cég elkészítette a királyi család csemetéinek felnőttkori mását egy program segítségével. Te is így képzeled el őket felnőttként?

Ezt is szeretjük