Katalin hercegné csodaszép volt - Élénklilában ment az operába
Két évvel ezelőtti ruháját viselte újra a hercegné.

katalin-hercegne-lila-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki kedvence, Katalin hercegné tegnap az operában vendégeskedett, hogy bővítse a jelmeztervezésről már megszerzett tudástárát, és hogy megtekintse a Les Deux Pigeons - azaz A két galamb - című balett táncpróbáját.

Ilyen csinosan érkezett az operába

Katalin természetesen ezúttal is nagyon csinosan jelent meg: egy élénk, lila színű Oscar de la Renta-ruhában érkezett az operába. Akinek ismerős ez a szett, az emlékezhet rá, hogy 2017 februárjában már láthattuk rajta - az akkor megrendezett mentálhigiénés konferencián is figyelemfelkeltő volt benne.

Ha megtetszett a szettje, rossz hírrel kell szolgálnunk: a ruha egyrészt a márka 2015-ös őszi-téli kollekciójából származik, így a boltokban már nem kapható. Ráadásul az ára is borsos: 2736 fontba, azaz csaknem egymillió forintba kerül.

A rajongók nem győzték dicsérni a külsejét, nagyon tetszett nekik, hogy ilyen élénk színbe bújt. Éles kontrasztban áll Meghan hercegnével, akit szinte csak feketében látni, holott neki is jól állnának a merészebb árnyalatok. Összeállításunkban megnézheted a szettjét - neked hogy tetszik a ruhája?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük