Lajos herceg kiköpött mása Katalinnak - Kisebbik fia így hasonlít a hercegnére
Már tudjuk, kire hasonlít legjobban a kis Lajos herceg.

katalin-hercegne-lajos-herceg-hasonlosag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné már három gyönyörű gyerkőc büszke anyukája: György herceg mindjárt hétéves, Charlotte hercegnő néhány hét múlva lesz négy, a legkisebb csemetéje, Lajos herceg pedig jövő héten ünnepelheti első születésnapját.

Lajos herceg tiszta Katalin

Mielőtt megszülettek a gyermekei, ment a találgatás, hogy vajon melyik családtagra hasonlítanak majd a királyi család újdonsült tagjai. Ahogy nőttek, úgy vált egyre világosabbá, hogy melyik gyerek kire ütött: György herceg édesapja kiköpött mása, Charlotte hercegnő már most egy mini Erzsébet királynő, azonban a legkisebb fiúról még nem tudták eldönteni, kire emlékezteti őket - egészen mostanáig.

Az internetre felkerült egy fotómontázs, melyen Katalin hercegné kiskori fotóját rakták Lajos herceg karácsonyi képe mellé, az eredmény pedig bámulatos - szinte a megszólalásig hasonlít hires anyukájára a kis trónörökös. "Hamarosan egyéves lesz a kis Lajos herceg! Éppen olyan, mint Katalin hercegné fiatalon" - állt az Instagramra feltöltött kép alatt.

A rajongók egyetértettek a kép készítőjével, ilyen kommentek születtek a poszt alatt: "Úristen, tiszta anyja ez a gyerek! Biztosan nagyon jóképű fiú lesz belőle", "Egy az egyben Katalin! A szem vágása, formája, a kis vonalszáj!", "Hogy nem vettem észre eddig? Hát tiszta Katalin a kis Lajos herceg" - írták a lelkes hozzászólók.

A hercegi pár mindhárom gyereke közös képen

Karácsonykor tüneményes fotó készült Katalin és Vilmos herceg kis családjáról - nézd meg, milyen édes mindhárom gyerekük együtt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük