Katalin hercegné emiatt gurult be, miután Harry és Meghan visszavonult
Katalin vállára sokkal több feladat hárult, mióta Harryék elhagyták Angliát.

katalin hercegné cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné kiválása megváltoztatott sok mindent a királyi családban. Egyes családtagok most még inkább a reflektorfénybe kerültek, erre kiváló példa Erzsébet királynő fia, Eduárd gróf és felesége, Zsófia grófné párosa.

Cambridge hercege és hercegnéje viszont már a kiválás előtt is a királyi család legaktívabb dolgozói közé tartoztak. 2020 eleje óta Vilmos és Katalin vállára még több teher került, aminek nem túlzottan örül a hercegné a Tatler magazin beszámolója szerint.

Katalin hercegné úgy érzi, csapdába került

A brit lapnak egy közeli barát nyilatkozott, elmondta, Katalin dühös lett, miután Harry hercegék visszaléptek a betöltött szerepkörükből, és Los Angelesben kezdtek új életet. Nem csoda, hogy amikor Vilmosékat és Harryéket március elején a Nemzetközösség napja alkalmából tartott ünnepségen fotózták együtt, érződött a köztük lévő feszültség.

katalin vilmos harry meghan
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Úgy véli, Vilmos és Katalin mindent megtesznek annak érdekében, hogy gyakorlatias és gondoskodó szülők legyenek, és minél több időt töltsenek Györggyel, Charlotte-tal és Lajossal, ám a január óta felhalmozódó újabb és újabb projektek eleinte gátat szabtak ennek. Bár most a koronavírus-járvány miatt szerencsére több idejük jut a gyereknevelésre, viszont ha egyszer visszaáll a rend Nagy-Britanniában, félő, hogy a csemeték újra kevesebbet láthatják szüleiket.

Sussex hercegi párja jól kitolt a három gyermekkel.

A bennfentes szerint Harryék önző módon viselkedtek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Katalin dühös a nagyobb munkaterhelés miatt. Persze, ő mindig mosolyog, és szépen megjelenik mindenütt, viszont nem erre vágyik. Kimerült, úgy érzi, csapdába esett. Olyan keményen dolgozik, mint a legnagyobb vállalatok vezetői, állandóan készenlétben áll - tette hozzá a bennfentes, aki szerint a hercegnének lassan már szabadnapja sincs, igazi sztoikus jellem, minden megpróbáltatást igyekszik eltűrni, ezen tulajdonsága miatt is illeszkedett be annyira jól a királyi családba.

katalin hercegné
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Harry és Vilmos viszonyának sem tett túl jót a kiválás, egy darabig nem is beszéltek egymással, ám a koronavírus-járvány és édesapjuk, Károly herceg lebetegedése közelebb hozta őket.

- Videóhívások segítségével tartják a kapcsolatot, az elmúlt hetekben több családtagnak volt születésnapja, de azt hiszem, az törte meg a jeget, amikor Károly herceg elkapta a koronavírust, a testvérek egyből felkeresték egymást telefonon - magyarázta az Entertainment Tonightnak Kate Nicholl, a királyi család egyik szakértője és hivatalos életrajzírója.

Charlotte le sem tagadhatná Vilmos herceget

Elképesztő, mennyire hasonlít Charlotte hercegnő édesapjára. Vilmos gyerekkori fotói is ezt igazolják.

Ezt is szeretjük