Katalin ezzel cukkolja folyamatosan Vilmos herceget: a rádiós műsorvezető kotyogta ki
Katalin és Vilmos imádnak egymással viccelődni.

vilmos-és-katalin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné nagyon összetartó páros, 2003 óta odáig vannak egymásért, bár 2007-ben egy rövid időre szakítottak, de pár hónappal később rájöttek, hogy ők ketten összetartoznak, végül 2011-ben kötötték össze az életüket.

A 17 éve tartó szerelmük egyik nagy titka, hogy imádnak egymással viccelődni, nemcsak a herceg, hanem a hercegné is szórakoztató jelenség. A BBC Radio 1 műsorvezetője és lemezlovasa, Clara Amfo azon szerencsések közé tartozik, aki megtapasztalhatta, milyen is a házaspár humora a valóságban, élményeiről a Hello! magazinnak mesélt.

Katalin ezzel cukkolja Vilmos herceget

Clara Amfo 2018-ban találkozott a hercegi párral a Kensington-palotában, ami hatalmas élményt jelentett a számára. A házaspár teljesen elbűvölte őt.

- Vilmos herceg a legszórakoztatóbb előkelőség, akivel valaha találkoztam. Elég gyakran ugratja meg az embert valamivel. Katalinnal is folyton heccelik egymást, a kettőjük energiája elképesztően vicces. Annyira érződik, mennyire jó az összhang köztük, imádni valók, akár egy jó komikus duó - emlékezett vissza.

Clara Amfo rádiós műsorvezető és lemezlovas azon szerencsések közé tartozik, aki találkozhatott már a hercegi párral.
Clara Amfo rádiós műsorvezető és lemezlovas azon szerencsések közé tartozik, aki találkozhatott már a hercegi párral.
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Azt is elárulta, Katalin mivel cukkolta folyamatosan a férjét.

- Katalin lelkiismeret-furdalás nélkül viccet csinált Vilmos hajából, persze a hercegnek leestek a poénjai. Rengeteget ugratták egymást, jót szórakoztam - mesélte a műsorvezető, aki hozzátette, nagyon kedvesen bántak vele a palotában, egy rossz szava sem lehetett semmire.

vilmos és katalin
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Katalin még egy becenevet is kitalált férjének, néha Prince Baldynak, azaz kopasz hercegnek hívja otthon. Vilmos is néha viccelődik a haja állapotán, 2019 februárjában Paddington egyik hajszalonjában tett látogatást, ahol ezt a poént sütötte el.

- Nekem már nincs szükségem fodrászra, elég, ha a hajvágógépemmel kicsit igazítok a fejemen!

Így festett régen Katalin hercegné

Nézd, mennyire más volt Katalin hercegné, mielőtt Vilmos herceg felesége lett!

Ezt is szeretjük