Katalin hercegnét rosszul érintette Harryék visszavonulása - Ettől tart a legjobban
Katalin hercegnének nagyon hiányzik Harry herceg.

katalin-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család életében óriási változások mennek végbe azóta, amióta kiderült, Harry és Meghan lemondanak a betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, anyagilag függetlenné válnak, emellett Kanada és Anglia között ingáznak majd.

Mivel a sussexi hercegi pár idejük egy részét Kanadában töltik, sokkal kevesebb időt töltenek el a királyi család tagjaival, ez pedig borzasztóan elszomorítja Katalin hercegnét, aki régen kifejezetten szoros kapcsolatban állt sógorával. Miután Meghan hercegné bekerült a képbe, azóta Harry több barátjával, de még a testvérével, Vilmossal sincs olyan jó viszonyban, mint régen.

Katalin attól tart, Harryvel már sosem lesz szoros a kapcsolata

A Daily Mail a US Weekly pletykalap nyomán írta meg, hogy a cambridge-i hercegnét mennyire rosszul érinti sógora távolléte.

- Azt kívánja, bárcsak tudna Harryvel beszélni. Hiányolja őt, és attól tart a leginkább, már sosem lesznek olyan szoros viszonyban - árulta el a bulvárlapnak egy bennfentes.

Az csak ront a helyzeten, hogy Katalinnak Meghannal sem volt jó a kapcsolata az utóbbi időszakban, a bejelentés óta nem is beszéltek egymással, a bennfentes szerint a két hercegné ennél távolabb már nem is lehetne egymástól.

A családhoz közel álló forrás azt is elárulta, hogy mióta kirobbant a Megxit-botrány, azóta Katalin sokkal nehezebben tud elaludni, egyfolytában cikáznak a gondolatok a fejében, ráadásul a pihenésre is kevesebb idő jut, mert több lett a ráeső feladat.

- Már így is eléggé túlterhelt, nagyon fél, hogy a gyereknevelés mellett miként fogja bírni az extra teendőket.

A királynő nemcsak Katalinnak, hanem más családtagoknak is több feladatot osztott ki, Zsófia wessexi grófnét, illetve Beatrice és Eugénia hercegnőket is jobban bevonták a munkálatokba.

Katalin hercegné legszebb ruhái 2019-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban tündökölt 2019-ben a hercegné.

Ezt is szeretjük