Katalin ellenezte Harry és Meghan házasságát: erre figyelmeztette sógorát a hercegné

Katalin hercegné arra kérte Harryt, ne siesse el Meghannal az esküvőt.

katalin-harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2016 nyarán ismerkedtek össze, ez év novemberében jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Rá egy év múlva már az eljegyzés is megtörtént, majd 2018 májusában örök hűséget fogadtak egymásnak.

A királyi családban nem mindenki tartotta jó ötletnek, hogy közel két év járás után máris megnősüljön a herceg, ez Andy Tillett és Dylan Howard június 30-án megjelent Royals at War című könyvében olvasható. Az újságírók bennfentesek vallomásai alapján írták meg a történetet.

Katalin hercegné emiatt nem támogatta, hogy Harry elvegye Meghant

A The Daily Mail brit lap a kiadványból szemlézett, kiderült, Katalin hercegné volt az, aki nem támogatta, hogy Harry ilyen gyorsan oltár elé álljon.

GettyImages-998373564
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Óvatosan megjegyezte neki, hogy egy olyan nővel jár, aki egy teljesen más világból jön, az élete, a múltja és a karrierútja is eltérő. Meghannak szüksége lenne több időre és törődésre, hogy beleintegrálódjon a királyi családba - fogalmazták a könyv szerzői.

Érthető, hogy Katalin megjegyezte mindezt, hiszen Meghanhoz hasonlóan ő is teljesen más háttérből jött, nem csörgedezik nemesi vér az ereiben, így tisztában van vele, mennyire nehéz megszokni azt, ami a királyi családban való életmóddal jár. Hosszú évekig volt együtt Vilmos herceggel, mielőtt eljegyezték egymást. 2003-ban váltak egy párrá, bár 2007-ben egy rövid időre szakítottak, de pár hónap különlét után kibékültek. Az eljegyzésüket 2010-ben jelentették be, majd 2011 áprilisában egybekeltek. Bőven volt ideje a hercegnének, hogy hozzászokjon a nagyobb figyelemhez, és alkalmazkodjon a királyi család szigorú protokollszabályaihoz.

A hercegné figyelmeztetése balul sült el, mivel Harry úgy érezte, hogy a királyi családban mindenki ellenük van, és senki nem támogatja a házasságukat. A szerzők leírták, hogy a herceg feltételezése teljesen megalapozatlan volt, hiszen többen pont Meghan oldalán álltak. Egy bennfentes is megerősítette ezt a feltételezést, aki szerint Harry gyerekkori traumája áll annak hátterében, hogy mindent egyből a szívére vesz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Mivel Harry nem tudta megvédeni édesanyját, ezért most minden követ megmozgat, hogy a feleségét senki ne bántsa. Hiperérzékeny ember, aki gyakran azt feltételezi, hogy őhozzá negatívan vagy kritikusan állnak az emberek, ám ez nincs így.

Katalin mellett Vilmos is aggódott testvéréért, pont ebben az időszakban kezdtek távolodni egymástól.

GettyImages-960133274
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Azok a repedések, amelyek Meghan érkezése után keletkeztek a családban, elkerülhetőek lettek volna, ha Harry megértette volna testvére és Katalin aggodalmait - összegezték a könyvben.

Várhatóan a nyár végén további részletek derülnek ki arról, hogy miért mérgesedett el a sussexi pár és a királyi család kapcsolata. Augusztus 11-én jelenik meg A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család című könyv.

Katalin legszebb virágmintás ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk melyek Katalin hercegné legszebb virágmintás ruhái.

Ezt is szeretjük