Katalin ma ünnepli 39. születésnapját: ilyen édes volt kislányként a hercegné
Katalin hercegné születésnapja alkalmából gyerekkori fotókat mutatunk róla.

katalin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné számára különleges nap a mai, ugyanis ma lett 39 esztendős. A világ Kate Middletonként ismerte meg a 2000-es évek elején, amikor Vilmos herceggel randevúzni kezdett. 2011-es esküvőjüket világszerte, nagyjából kétmilliárd ember követte figyelemmel. 

Sokaknak ő az egyik kedvence a királyi család tagjai közül, nem csoda, hogy a nők szemében igazi divatikonná vált, utoljára Diana hercegnő hatott ilyen inspiráló módon az emberekre. Már kislányként is bűbájos teremtés volt, születésnapja alkalmából mutatunk róla néhány régi felvételt.

Katalin hercegné így festett kis korában

Catherine Elizabeth Middleton néven látta meg a napvilágot 1982. január 9-én a Berkshire megyei Readingben. Középosztályból származó szülei, Michael és Carole elsőszülött gyermeke, az alábbi felvételen édesanyja fogta a karjaiban. Látszik, hogy Katalin Carole-tól örökölte a szépségét, kísérteties a hasonlóság köztük.

Carole Middleton az újszülött Katalinnal.
Carole Middleton az újszülött Katalinnal.
Fotó: Instagram/Kensington Royal

Amikor még kicsi volt, szüleivel pár évig Jordániában éltek a munkájuk miatt, apja a British Airways repülőtisztje, anyja a társaság légiutas-kísérője volt. Végül 1986-ban költöztek vissza Angliába. Az Early Years kérdezz-felelek során Katalin elárulta magáról, hogy gyerekként imádott kint, a friss levegőn játszani, ez pedig az egész életére hatással volt, és van a mai napig is, sőt, a természet szeretetére neveli gyermekeit is, Györgyöt, Charlotte-ot és Lajost.

Iskolásként nagyon szorgalmas és jó tanuló volt, imádott sportolni is, az úszás volt az egyik kedvence. 14 évesen muszáj volt iskolát váltania, ugyanis az osztálytársai rendszeresen piszkálták.

Azért pécézték ki, mert túlságosan vékony és sápadt volt, bár a Downe House Schoolban rossz tapasztalatokat szerzett, szerencsére új iskolájában, a Marlborough Collage-ban már jól érezte magát. Eleinte félénk volt nagyon, de egy kis idő elteltével megnyílt a többieknek. Egyetemi éveit a skóciai St. Andrewson végezte, ahol végül összehozta a sors Vilmossal. A többi pedig már történelem.

Katalin legszebb ruhái, amelyeket 2020-ban viselt

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin legszebb kreációit, amelyeket tavaly láthattak rajta a rajongók.

Ezt is szeretjük