Katalinék összeöltöztek gyerekeikkel: mind kéket húztak David Attenborough látogatására
Katalin hercegné és Vilmos herceg imádnak összeöltözni a gyerekeikkel.

katalin vilmos cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Attenborough új dokumentumfilmje, az Egy élet a bolygónkon október 4-én debütál a Netflixen, Vilmos herceg volt már olyan szerencsés, és megnézhette a művet a legendás természettudós társaságában a múlt héten. Mielőtt együtt megnézték volna az alkotást, Cambridge hercege bemutatta gyermekeinek a legendás tudóst, aki a kis Györgynek még egy cápafogat is ajándékba adott.

Katalin hercegnéék és a gyerekek hasonló ruhában

György egyik legnagyobb kedvence Attenborough, így talán a királyi csemeték közül a kis trónörökös izgult a legjobban, hogy végre találkozzon a 94 éves legendával. Katalin hercegné a jeles alkalomra mind a három gyermekét nagyon csinosan felöltöztette, ráadásul nem is akárhogyan, ő és Vilmos is a kicsik szettjéhez igazították ruhaválasztásukat, így mind az öten kékben pompáztak. A felvételeket a Kensington Royal névre elkeresztelt Instagram-oldalukra is feltöltötték, a kommentelők csak úgy olvadoztak a képek láttán.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szépen festettek Katalinék a múlt héten David Atteborough társaságában. További olyan felvételeket is láthatsz, amelyeken a hercegi pár összeöltözött a gyerekekkel.

Ezt is szeretjük