Katalin hercegné erre a nőre volt halálosan féltékeny - Még az esküvőjén is el kellett viselnie őt
Ez a nő volt Vilmos herceg egyik nagy szerelme.

katalin-hercegné-féltékeny-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné története tündérmesékbe illő: az egyetemen megismerkedett Vilmos herceggel, majd 2011-ben feleségül is ment hozzá, azóta pedig három gyönyörű gyermekkel ajándékozta meg. Ám nekik is megvoltak a maguk hullámvölgyei, ráadásul képbe került egy másik nő is, Isabella Calthorpe, aki Vilmos herceg egy régi, plátói szerelme volt.

Ő volt az egyetlen, akire valaha is féltékeny volt

Isabella Calthorpe szintén a felső tízezer tagjai közé sorolhatja magát, nagyon befolyásos családból származik, emellett színésznő is, így nem is csoda, hogy kapcsolatba került a brit királyi családdal, nagyon jó barátságot ápol a mai napig Beatrix és Eugénia hercegnőkkel. Egy időben még Vilmos hercegnek is megakadt a szeme rajta, ráadásul akkor, amikor már Katalin hercegnével járt. A királyi család egyik szakértője, Katie Nicholl a 2010-ben kiadott, Vilmos és Harry hercegről szóló könyvében említést tett Isabelláról, akit 2004 nyarán meglátogatott a herceg annak reményében, hogy összejönnek. Ám ez nem sikerült neki.

Isabella Calthorpe Katalin és Vilmos esküvőjén, 2011-ben, illetve napjainkban.
Isabella Calthorpe Katalin és Vilmos esküvőjén, 2011-ben, illetve napjainkban.

- Vilmos nagyon odáig volt érte, és szeretett volna vele lenni. Azon a nyáron többször is bepróbálkozott nála, ám Isabella hiába volt szingli, kikosarazta a herceget, mivel ártott volna a karrierjének, ha összejöttek volna - nyilatkozta korábban a Daily Mailnek egy, a családhoz közel álló forrás, aki azt is hozzátette, hogy Katalin nagyon féltékeny volt ekkoriban Isabellára, ő volt az egyetlen nő, akitől tartott, hogy elveszi tőle a szerelmét.

Katie Nicholl a 2010-es könyvében így fogalmazott arról, hogyan is fogadta vissza Katalin a szerelmét:

- Nyilvánvalóan szüksége volt Vilmosnak erre a szünetre, de karácsonykor már újra együtt voltak, bár Katalinnak volt egy feltétele. Mivel megtudta, hogy Vilmos a nyáron meglátogatta Isabellát, arra kérte kedvesét, hogy minden kapcsolatot szakítson meg a nővel.

Szerencsére végül Vilmos és Katalin kapcsolata rendeződött, ám az esküvőjükre Isabellát is meghívták, aki részt is vett az eseményen, így Katalinnak, ha tetszett, ha nem, el kellett viselnie a nagy napján azt a személyt, akibe egy időben szerelmes volt a férje.

Ezt is szeretjük