Katalin hercegné hófehér, mintás ruhában pompázott - Légies jelenség volt a nyári kreációban

Katalin gardróbjából nem hiányozhat a fehér, mutatjuk a legszebb darabjait.

katalin
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné a koronavírus-járvány kitörése óta lelkesen támogatja a brit egészségügyben dolgozók munkáját. 

Segítésükre még egy jótékonysági alapot is létrehoztak, a hét elején pedig leültek megvitatni az illetékesekkel, hogy mik lesznek további lépéseik, amelyekkel támogathatják a hónapok óta tartó állhatatos munkát.

Katalin hercegné hófehér, mintás ruhája

A hercegi pár bejelentette, hatalmas pénzösszeget, 1,8 millió fontot kíván adományozni a mentőszolgálati dolgozóknak, valamint rászoruló alapítványoknak. A privát megbeszélésről a palota az Instagramon közölt képeket és videókat. Követőik nem csak a nemes cselekedettől ájultak el, Katalin ruháján is megakadt a szemük. Könnyed, nyári darabot viselt, amelyben hihetetlenül légies hatást keltett. Karcsú alakját remekül kihangsúlyozta a hófehér, mintás kreáció.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szuperül állt a nyári ruha Katalin hercegnének, illetve további fehér szetteket csodálhatsz meg a gardróbjából.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük